perjantai 23. marraskuuta 2018

Salainen jouluystävä ensimmäinen pakettiLähdin pitkästä aikaa mukaan salaiseen jouluystävään ja eilen saapui ensimmäinen paketti. Aivan ihanan paketin oli ystäväni koonnut!!! <3 Ihan juuri minun näköinen paketti. Meillä neiti jo sanoi, että tuota suklaamuottia täytyy jouluksi testata. :D Varmastikin sulatellaan siihen suklaata, niin saavat kaksi nuorintakin eri mallisia suklaita. Uskon, että tästä on iloa pidemmäksikin aikaa. Näitä suklaamuotteja ollaan aina vaan ihailtu, mutta koskaan ei ole tullut itselle sellaista ostettua. Mutta nyt meiltäkin sellainen löytyy!!
Paketistani löytyi ihanat patalaput (nämä patalaput vähän innosti verhojen vaihtoon ;)), pussi mistä saa tehtyä raakasuklaapalloja, askartelupaketti, tummaa suklaata (NAM!!), suklaamuotti, pieniä muffinssivuokia ja adventtikynttilät. Allergiat kulkee meidän perheessä mukana kovastikin, mutta kyllä onneksi aina pystyy soveltamaan. Näitä kaikkia meillä kuitenkin pystytään käyttää!! :)
Adventtikynttilät laitoin tänään jo esille, kun me siivottiin koko kämppä ja vaihdoin jouluverhot sekä vähän laitettiin muutenkin joulukoristeita esille. Ihanan jouluinen tunnelma hiipii siis meidän kotiin pikku hiljaa.
Kiva odotella joulua, kun saa näin ihanan paketin!! Lämmin kiitos sinulle salainen ystäväni!!! <3 Tuskin maltan odottaa mitä kivaa seuraavassa paketissani saan. :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana paketti <3 Oli myös tosi kiva juttu, kun päästään nyt yhdessä puuhailemaan näiden uusien juttujen kanssa. :)

   Poista
 2. Ihana ensimmäinen paketti!
  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ilahduin ihan tosi paljon!! On kiva, kun saa sellaisia juttuja mitkä tuntuu ihan omilta. Selvästi on salainen joulu ystäväni käynyt kurkkimassa mitä meillä puuhaillaan. :D
   Mukavaa alkanutta viikkoa!! <3

   Poista