torstai 4. lokakuuta 2018

Salainen Jouluystävä 2018


Pitkästä aikaa lähdin mukaan Salaiseen Jouluystävään!! En ole moneen vuoteen rinkiin osallistunut, mutta tänä vuonna ajattelin, että olisi aikaakin tähän. Se on mukavaa joulunalus hommaa ja kiva odottaa minkälaisen paketin itse saa.
Homma toimii niin, että ilmoittautua voi Kristiinan Tule Joulu punainen blogissa. Tuosta linkistä pääset suoraan lukemaan ohjeita. Jokainen saa itselleen salaisen ystävän, jolle lähetetään kaksi pakettia tiettynä aikana. Kristiina arpoo jokaiselle oman parin ja hänen mieltymysten mukaan sitten paketit kasataan. Kun olet vastaanottanut oman pakettisi, niin sitten se esitellään blogissa tai lähetetään kuva ja teksti Kristiinalle. Ei siis tarvitse olla omaa blogia. Jos innostuit asiasta, niin lähde ihmeessä mukaan. :)

3 kommenttia:

 1. Minäkin ilmoittaduin. Yllätyspaketteja siis tiedossa! 🎁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva juttu!! :) Mä niin innolla kans odottelin pakettiani ja aivan ihanan paketin sainkin. Tämä on joka kerta yhtä kiva juttu. :)

   Poista
 2. eikä vasta nyt huomasin ja tätä odotin koko vuoden onko tätä salaista jouluystävää...aluista asti ollu mukana...harmittaa....

  ihania lahjoja olet kyllä saanut <3

  VastaaPoista