maanantai 24. syyskuuta 2018

Alkusyksyn Helsingin reissu
Teimme nuorimman ja hänen kummitätinsä kanssa Helsingin reissun elokuun puolessa välissä. Bussilla oli mukavaa ja helppoa matkustaa, kun ei tarvinnut miettiä mihin sen auton parkkeeraisi. Bussikyyti kun menee suoraan Helsingin keskustaan, niin siitä ei ole pitkä matka kävellä meren rantaan.
Kävimme ihailemassa Suomenlinnaa. Tämä oli reissumme pää tarkoitus. En ollutkaan koskaan aiemmin siellä käynyt tai en ainakaan muista. Upea paikka oli ja kelikin oli kaunis, niin mikäs siellä ollessa. Meillä oli myös eväitä mukana ja niitä istuttiin ja syötiin kallioilla. Ei ollut kiire mihinkään ja ihailtiin maisemia.
Sieltä kun takaisin Kamppiin käveltiin, niin sanoin ystävälleni, että menemme ihanan joulupuodin ohi eikä häntä tarvinnut mitenkään houkutella sinne menemiseen. Nuorinkin ihaili Kankurin tuvan joulupuotia ja ihasteli mitä kaikkea kaunista siellä oli. Matkaan lähti ihan tosi pieni enkeli ja nuorin sai kummitädiltä tuikkukynttilä jutun matkamuistoksi. Nyt on sitten meidän molempien kodeissa samanlaiset ihanat joulukynttilät. Tai se oli sellainen missä on tuikku alla ja päällä pyörii ihanat lumihiutaleet. Nuorin halusi sen jo esille, joten tuossa se nyt iltaisin pyörii ja luo ihanaa tunnelmaa. <3

8 kommenttia:

 1. Luin sinun postausta ja ihastelin kuvia. Arvaa mitä laulua aloin viheltelemään? Joulupukin maa, totta on se satua ja unta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä ihana laulu tulikin sulle mieleen!! :) Siinä on kyllä niin ihanat sanatkin. Tuolla saa aikaansa kulumaan vaikka kuinka paljon. Niin ihana on se paikka!

   Poista
 2. Ihanaa, että on liike, jossa on nyt jo joulujuttuja. Vai onko siellä ympäri vuoden? 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana paikka! <3 Siellä on siis joulu ympäri vuoden. Joululaulut soi ja ihana joulumaailma avautuu. Hassu tunnehan se oli, kun joululaulut soi keskellä hellettä. Mutta eipä siellä alakerrassa näe, että minkälainen keli ulkona on.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, tuolla täytyy itsekkin pistäytyä kun lokakuussa olen Hesaan menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti!! :) On kyllä käymisen arvoinen paikka. Me suunnataan kirjamessuille tässä kuussa, mutta sillä reissulla emme kyllä ehdi tuonne. Kun haluan käydä Havin tehtaanmyymälässä ja kirjamessuillakin jokunen tovi vierähtää. Mutta onneksi kesällä pääsin tuolla piipahtamaan. <3

   Poista
 4. Heippa... eilen vein salaisen joulupaketin postiin. Toivottavasti se olisi sinulla tiistaina... Tiedät kuitenkin että se on tulossa.. t. salainen Jouluystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos aivan ihanasta paketista!! <3 Oli kyllä todella mieleinen!! Posti eilen toi pakettini perille.

   Poista