maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulukuun yhdestoista päivä
Poikkesin yhtenä päivänä suoraan koulusta ihailemassa Stockmannin joulukoristeita. Oli kyllä tosi paljon todella kauniita koristeita. Tältä reissulta mukaani lähti Suomi100 sininen joulukuusenpallo. <3 Pohdin kyllä siellä ollessani, että pitäisikö ostaa myös valkoinen, mutta jätin sen hankkimatta. Sininen näytti mielestäni vielä kauniimmalta. Ihastuin kyllä kovasti tuohon sini-valkoiseen värimaailmaan. Olin jo ennen sitä ajatellut, että haluan kuusen sini-valkoiseksi tänä vuonna. Monena vuonna meillä on ollut sini-hopeisia palloja ja sitten lasten valkkaamia. Tänä vuonna tulee tähän poikkeus. Tällä kertaa sini-valkoisia palloja ja Suomi lippunauha. Yritin kaupoista etsiä sellaista lippunauhaa, mutta en mistään löytänyt. Onneksi äitini kätköistä löytyi Suomen lippuja, joista sitten itse askartelin nauhan. Se oli Itsenäisyyspäivänä meillä jo ruokapöytää koristamassa. Jouluna se ripustetaan sitten kuuseen.
Tässä muutama kuva minun aarteestani. :D Tykkään tästä joulupallosta vaan niin kovasti. En ole moneen vuoteen ostanutkaan joulukuuseen koristeita yhtään. Niitä kun on niin paljon ja äitini kanssa on tehty välillä vähän vaihtoja, niin saa aina uuden näköisen kuusen ja kun lapset kuitenkin valkkaavat pallot, niin joka vuosihan se on erilainen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis koristepallo. Lippuviirinauha onkin ihanan perinteinen koriste.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lippunauhoja on näkynyt tänä vuonna kyllä monella kuvissa. Onhan se juurikin niin perinteinen, kun vaan olla voi. Mutta silti niin ajaton, että voi laittaa esille kyllä. Nyt se koristaa meidän kuusta. :)

   Poista
 2. Have been to Finnland a couple of years ago. Wonderful country with wonderful people!
  Happy happy Christmas time!

  VastaaPoista