keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukuun kahdestoista päivä
Tänä vuonna on ollut tonttuovi tosi suuri hitti. Itse en ole oikein siihen ihan hirmuisen paljoa innostunut, mutta kun mietin tarkemmin, niin ajattelin, että olisi kiva tehdä sellainen tontunmaailma lyhtyyn. Niinpä sitten tein ihan oman näköisen oven ja pientä rekvisiittaa laitoin lyhtyyn myös sisälle. Meillä kun ei kotona edes ole oikein sellaista paikkaa mihin voisi laittaa näkyville tontunovea. Tuossa se on hiukan paremmin esillä. :)
Kädentaidot messuilta löytyi tänä vuonna tosi paljon kaikkea pientä kivaa. Samaan aikaan oli nukkekotimessut, niin toki sieltä myös näitä löytöjä tein. Mutta kun tämä tonttuovi oli niin suuri suosikki, niin kaikenlaisia tontunovia löytyi monelta myyjältä. Toki näiden lisäksi oli paljon kaikkea tosi ihanaa myynnissä ja vähän jotain löytöjä muutenkin tuli tehtyä. ;)

2 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tonttuovi. Tänään taiteilin joulun toisen tonttuoven. Ensimmäisen, isomman version, tein töihin, mutta tänään tein sellaisen tikkuaskin kokoisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tonttuovet oli ihan hauska juttu! :) Itse en oikein järkevästi saanut muualle, mutta tuossa se oli sitten esillä ja näkyi koko porukalle.
   Ihan varmasti ovat lapset olleet innoissaan, kun olet tonttuoven tehnyt töihin. Heidän kanssaan saa aina niin kivoja keskusteluita aikaan, kun tekee jotain erilaista. :)

   Poista