keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukuun kolmastoista päivä
Tasan viikko sitten juhlittiin Suomen 100-vuotisjuhlaa. Itse en ehtinyt silloin päivittää mitään, kun vasta yöllä oli kaikki hommat tehtynä ja valmiina. Meillä oli viime viikko yhtä juoksua aamusta yöhön. Nyt on hiukan iisimpää, kun omia lähipäiviä ei ollut, kun kaksi (ja toinen näistäkin päivistä meni kotona potilaan kanssa) ja ensi viikkoon yksi. Nyt saa omaan tahtiin suorittaa nettikursseja ja lukea kirjaa.

Me juhlistettiin Itsenäisyypäivää vanhempieni ja toisen veljeni kanssa sekä vanhimman tyttöystävän kanssa ja neidin yksi kaveri oli meillä yökylässä. Samalla vietettiin heidän kanssaan toiseksi vanhimman synttäreitä. Söimme koko porukka yhdessä ja jälkiruuaksi tein kakkua. Tämä kakku on sellainen suosikki edelleen, mutta jostain syystä vaniljakastike valui pihalle. Onneksi ei ruma ulkomuoto kuitenkaan makuun vaikuttanut millään tavalla. :D
Aamusta mä olin kirkossa kuoron kanssa esiintymässä ja laulettiin viiden kuoron kanssa yhteisvoimin Finlandia lopuksi. Oli kyllä todella juhlava ja upea tilaisuus. Messun jälkeen jäin vielä katsomaan seppeleiden laskun. Suuren vaikutuksen minuun teki kyllä se, kun siellä sankarihaudoilla seisoi saman ikäisiä ihmisiä, kun mitä olivat vainajat. Kovin oli nuoriakin siellä seassa. Vanhimman ystävä oli seisomassa yhdellä haudalla, niin kyllähän se todellakin laittoi miettimään asiaa enempikin. <3

Oikein mukavaa Lucian päivää kaikille!!

2 kommenttia:

 1. Kyllä Suomen suurta juhlapäivää kannatti juhlistaa. Kauniisti olit kaiken laitellut ja somistanut sinivalkoisin värein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oon niin samaa mieltä, että tätä päivää kyllä todellakin kannatti juhlistaa. Oli hienoa kuinka se oli niin monissa paikoissa huomioitu ja juhlavalta näytti.
   Kiitos paljon!! :)

   Poista