maanantai 26. lokakuuta 2015

Kohti joulua


Meidän perinteinen kirjamessujen reissu on tältä vuodelta tehty. :) Jännitin itse viimeiseen asti, että pääsenkö lähtemään, mutta onneksi pääsin. Vanhin vähän mietti, että voiko hän ottaa koulusta vapaata, mutta oli sitten opettajalta kysynyt ja opettaja mielellään antoi vapaata. Kirjallisen tehtävän siitä vaan sitten teki. Messuilla oli tänä vuonna todella paljon tosi hyviä tarjouksia. Lapset eivät jaksaneet jäädä kuuntelemaan ketään kirjailijoita, vaikka itseä olisi voinut kiinnostaa. Jarkko Ruudun haastattelua hetken aikaa kuunneltiin.
Itse lähdin sinne pitkän joululahjalistan kanssa ja melkein kaikki löytyikin mitä halusin. :) Siellä oli taas sellainen poistotori, missä kirjoja myytiin kahdella eurolla. Sieltä löysin itselleni Meryl Streepin kirjan. Vielä en sitä ehtinyt aloittaa, mutta mielenkiinnolla odotan sen aloittamista.
Tatu ja Patu kirjaa neiti toivoi jouluksi, mutta kun kirja on jouluaiheinen, niin sanoin, että ehkä kivempi kuitenkin lukea ennen joulua. On kyllä ihana kirja!! <3 Tykkään itsekin siitä kovasti. Messuilla sai kuvauttaa itsensä Tatu ja Patu pehmojen kanssa. Meidän kaksi nuorinta halusi kuvaan.


Tässä meidän joululahjoja, mitä löysin. Oppi ja Ilo pakkaukset ovat aina siellä tarjouksessa, niitä ostin useammalle lapsella lahjaksi. Näistä on meillä lapset tykänneet todella paljon. Neidille ostin englanninkielisen pelin, kun englanti välillä tuo haastetta.


Mä sain tässä vähän aika sitten yhdeltä ystävältäni sukkatilauksen ja sain langoiksi 7veljestä harmaan ja nostalgian violetin. Näin ihanan väriset sitten tuli niistä. <3 Nämä tuli ystäväni tytölle joululahjaksi. Kiva oli tehdä!! Pitkiä sukkia teen toivon mukaan vielä ennen joulua lisää. Parille ystävälleni olen ajatellut, että olis kiva antaa lahjaksi. Pikkuhiljaa kun näitä tekee, niin jouluksi valmistuisi.
Kuten monelle muullekin, niin itsekin sain tuon Kaikkien aikojen Joulu lehden kotiin. <3 En ole kokonaan vielä saanut sitä luettua, mutta kaikki ihanat kuvat selasin läpi. Muutama joulumakeinen oli sellaisia, mitkä jäi kovasti houkuttamaan ja mieli tekisi kokeilla. Löysin myös facebookista yhden kuivakakku ohjeen, mitä meinaan jossain kohtaa kokeilla. Yritän saada siitä maidottoman ja gluteenittoman. Uskoisin, että saan ihan hyvin onnistumaan tai ainakin näin mä toivon. ;)

Oikein aurinkoista lokakuun viimeistä maanantaita kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Tatu ja Patu kirjat on kyllä niin hauskoja. Kivan kirjasaaliin olette muutenkin messuilta keränneet.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä!! Tatu ja Patu kirjat on kyllä tosi hauskoja.
   Mukavaa viikonloppua sinne!! <3

   Poista
 2. Meillekin on ajateltu hankkia tuo Tatun ja Patun joulukirja, ja etukäteenhän tuon haluaa lukea :) Mukavaa arkiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi!! <3 On kyllä hauska. Vielä ei olla luettu ääneen iltasatuna, mutta kohta sen jo voisi, kun marraskuukin vaihtuu.
   Mukavaa viikonloppua!!

   Poista