perjantai 16. lokakuuta 2015

Valokartio langasta, liimasta ja tuorekelmusta


Pitihän tämäkin testata. :) Kartion tekemiseen tarvitsee kartion (itse käytin styrox kartiota, kun sellainen kotoa löytyi, joku oli tehnyt kartongista sellaisen), liimaa, tuorekelmua (itse ehdin tässä kohtaa jo kartion sillä päällystää) ja villalankaa. Villalanka olisi ollut parempaa, jos se olisi ollut pörröisempää, mulla vaan ei sellaista ollut, joten käytin ihan tavallista 7veljestä valkoista ja toista lankaa, missä hopeakimalletta. Langan ja liiman päälle toki voisi laittaa hilettä tai jotain kimallekuvioita koristeeksi.


Tässä näkyy tuo kelmu kartion päällä. :)


Sitten vaan kelmun päälle reilu kerros liimaa (itselläni oli erikeeperiä) ja langat vaan kiersin siihen. Sitten annoin vuorokauden kuivua.


Tässä vuorokauden kuivumisen jälkeen. Irrotin koko jutun varovasti styrox kartion päältä ja hyvin koko juttu pysyi kasassa. Sisälle kokeilin tuollaisia violetteja patterivaloja.


Tässä pimeässä otettua kuvaa. Nätisti valo tulee läpi. Sisälle kannattaa laittaa sellaiset valot, jotka eivät kovasti lämpene, ettei kelmu ja liima rupea sulamaan. Mietin myös, että miltähän näyttäisi led tuikkukynttilä? Vois olla ihan kivan värinen myös. Näin myös kuvia, missä oli laitettu ihan niitä kirkkaita lamppuja ja kivan näköinen oli myös se.

Mukavaa viikonloppua kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Blogissani on sulle haaste ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! <3 Tota täytyy kokeilla, koska näyttää tosi kauniilta...led-kynttilä tuolla sisällä toimisi varmaan kivasti! Mukavaa viikonloppua ja alkavaa marraskuuta.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :) Ihan varmasti led-kynttilä olisi todella hyvä vaihtoehto tuonne sisälle. Itselläni ei sellaista ollut, niin testasin noiden valojen kanssa ja oli kyllä kivannäköinen.
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja mukavaa marraskuuta!! <3

   Poista