lauantai 31. lokakuuta 2015

Pyhäinpäivä


Meidän Pyhäinpäivä meni ihan kotosalla puuhaillen ja makaillen, omaan pihaan kynttilät sytyttäen. Perinteenä on ollut käydä hautausmaalla, mutta tänä vuonna meillä sairastetaan jotain flunssaa. Illasta innostuttiin sen verran, että leivottiin pullaa. Toiseksi vanhimman rupesi kovasti mieli tekemään pullaa ja hyvät tuoksut kun niistä tuli, niin leivottiin myös gluteenittomia. <3 Katseltiin myös Joulu Ankkalinnassa dvd.
Itsellä ollut kuitenkin mielessä omat isovanhemmat ja muistot heidän kanssaan. Onneksi sitä on ihania muistoja. <3 Muistoja yhteisistä jouluista, kesälomista, kesälomareissuista... Joulun alla jotenkin niin voimakkaasti tulee mieleen ne yhteiset joulut mitä isovanhempien kanssa vietettiin. Pieni haikeus. Onneksi me saamme viettää nyt yhdessä meidän perheen kanssa jouluja ja luoda omia perinteitä ja nauttia yhdessäolosta. Kyllä niistä perheen kanssa koetuista yhteisistä asioista jää niin kauniit muistot kaikille.
Hyvää Pyhäinpäivän iltaa!!

2 kommenttia:

  1. Tänään sytytin minäkin isin muistolle kynttilän. Muistelin myös mummeja ja ukkeja ja mahtavia tarinoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo kynttilän sytyttäminen on kiva tapa, jolla muistaa niitä läheisiä!! <3 Me ollaan yleensä käyty mun isovanhempien haudoilla, serkkuni haudalla ja kummityttömme haudalla. Mieheni isovanhemmat on haudattu niin kauaksi, että siellä tulee todella harvoin vierailtua. Mutta onneksi hautausmaalla on paikka, mihin voi viedä kynttilän kuitenkin. Jouluna sitten käymme hautausmaalla!!

      Poista