maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukuun kahdeksas


Muutama fiilistely kuitenkin joulutoriltakin. :) Meidän neiti oli mukana joulutorilla lauantaina ja pitkän pätkän jaksoikin siellä olla!! Kaksi kertaa annoin luvan käydä aivan ihanan houkuttelevassa suklaakaupassa. Siellä on toinen toistaan herkullisempia suklaita!! Mutta mikä meidän kannalta parasta, niin löytyy maidottomia suklaita myös. Tänä vuonna oli tullut maidoton, vaaleasuklainen KONVEHTI!!!!! Siis ihan mieletön juttu!! Pitkään siellä kaupassa pohdittiin ja pohdittiin neidin ja myyjän kanssa, että onko hyvä juttu vai ei ostaa vaaleaa suklaata oleva vadelmakonvehti. Päädyttiin sitten maistamaan sellaista ja oli meinaan hyvää!! Itsekin pienen murun maistoin ja päädyttiin siihen, että ostetaan myös jouluksi pari näitä. Kovin montaa ei raaski ostaa, koska yksi maksaa euron. Mutta kun muutkin saa kaikenlaisia herkkuja, niin kyllä mä neidillekin haen näitä. Lämpimästi voin suositella kenelle tahansa näitä!! <3 Ei olisi uskonut, että on maidoton herkku!!


Joulutorilla oli lauantaina todella hiljaista, juuri ketään ei ollut liikkeellä, varmasti vaikutti myös tuo Itsenäisyyspäivä asiaan ja vesisade.... Tuntui muutkin kauppiaat siellä sanovan samaa... Sunnuntaina onneksi oli vähän enempi ihmisiäkin liikkeellä!! :) Suomalaiset vaan eivät uskaltaudu lähellekään kojua. Kierretään kaukaa ja ihaillaan sieltä. No, onneksi muiden myyjien kanssa voi siellä jutella!! :) Eikä mun tarvinnut siellä yksinäni olla ollenkaan. Äitini, veljeni vaimo ja mieheni oli sitten sunnuntain, kun itsestäni ei siihen hommaan ollut. Onneksi he olivat ystävällisiä ja hoitivat tämän päivän!!! <3 Niin ei tarvinnut perua koko päivää. Iso ja lämmin kiitos heille!! <3


Tässä tämän päivän kalenteriluukkuja!! :) Joulusukista löytyi nuorimmalle kaksi Muumi-tikkaria ja rekasta löytyi taas lisää lego palikoita. Hänellä on kova kiire kasaamaan legoa, mutta vielä ei ihan ole selvillä, että mitä siitä tulee. ;) Neidin joulusukasta löytyi Muumi-tikkari, kaunis sydän heijastin ja Muumi välipalapatukka. Välipalapatukka lähtikin tänään heti evääksi kouluun. :) Iso kiitos tämän päivän kalenteriluukuista TEALLE!! :)

Mukavaa maanantaita kaikille!! <3

10 kommenttia:

 1. Joulumyyjäisiin itsekin osallistuneena välillä harmittaa tuo suomalisten "ujous" Toivottavasti sait kuitenkin kauppaa tehtyä ;) Iloista joulun odotusta sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Kyllä niin samaa mieltä, olis niin kiva juttu, kun ihmiset pysähtyis juttelemaan. Mutta tosi harva niin tekee, melkein ne on ne tutut, jotka juttelee. ;) Joulutoreilla ja myyjäisissä on vaan niin ihana tunnelma, että siksi sinne on aina niin mukava mennä.
   Iloista joulun odotusta myös sinulle!! <3

   Poista
 2. Sinähän osaat auttaa minua. Haluaisin ostaa joululahjaksi maidotonta suklaata. Osaatko suositella jotain tiettyä peruskaupasta löytyvää. Kun en nyt jaksa kaupungista lähteä etsimään.
  Mutta jotain oikein herkullista siis,täysin maidottomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän suunnalta ainakin löytyy Dammenbergin sellaisia suklaanappeja, jotka on maidottomia, ihan meidän pienestä lähikaupastakin. Ovat meidän neidin suurta herkkua! :) Ja kyllä ne hyvin uppoo myös nuorimmalle. ;) Pandan hurmaava tummasuklaa on sellainen, joka meillä arkena käytössä, itse tykkään, että sekin on oikeesti hyvän makuinen. Myös Brunbergilla on maidoton suklaa. Mutta jos ei siedä edes niitä saattaa sisältää suklaita, niin Dammenbergillä ei muistaakseni niitä merkintöjä ole. Kannattaa siis tosi tarkkaan ne tuoteselostukset vielä lukea. Toivotaan, että teidänkin suunnalta löytyy näitä herkkuja!! :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä. Kirjaan nuo ylös ni osaan sitten niitä katsella kaupassa.

   Poista
  3. Ole hyvä!! <3 Tuli vielä mieleen, että osa After Eight suklaista on myös maidottomia. Nyt en sitten muista, että mikä se maa oli missä ne maidottomat oli valmistettu, mutta nekin selviää, kun lueskelee tuoteselosteita. Ja tosiaan varmista tuo, että voi varmasti käyttää noita saattaa sisältää tuotteita, toiset kun ei niitäkään voi ostaa.

   Poista
 3. Ihana että tuollaisiakin herkkuja löytyy. Osaa varmasti lapsi arvostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana ylläri!! <3 Ja todella oli neiti niin innoissaan, kun kerrankin jotain hänellekin sopivaa. En mä ole aiemmin nähnyt missään konvehteja. Meidän neiti kun on sellainen, jolle sopii kaikista vähiten mitkään herkut/ruuat, niin siksikin tämä tuntui niin hienolta. <3

   Poista
  2. Varmasti. Sitä osaa ihan erilailla arvostaa asiaa kun harvoin saa.

   Poista
  3. Niin se menee!! Joitain asioita pidän itse niin itsestään selvinä, että sitten vasta herää, kun joku toinen jotain sanoo. Oon iloinen, että mua herätellään joskus ajattelemaankin vähän asioita. :) Onneksi nykyään on kaikenlaisia herkkuja olemassa!! :D

   Poista