sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukuun seitsemäs


Rauhallista toista adventtia!!

Tätä viikonloppua olin valmistellut ja odotellut koko syksyn/vuoden. Miettinyt ja pohtinut, että mitä kaikkea kivaa laitan myyntiin joulutorille... Vaan eipä mee suunnitelmat aina niinkuin toivoisi... Tänään iski aamusta niin kovan migreenin, että jouduin tulemaan takaisin kotiin... :( Eipä siinä tilanteessa paljoo naurattanut. Tänä vuonna siis kävi näin. Mitä hyvää tämä päivä toi tullessaan, niin olen saanut viettää pitkästä aikaa meidän toiseksi vanhimman kanssa päivää!! <3 Eilen illasta lentokone laskeutui tosi myöhään kentälle ja kotona hän oli vasta puol 3 maissa. Tänään olen saanut katsoa ihania kuvia palmuista ja muista kauniista maisemista. <3

Tänään olen myös suunnitellut jo ensi vuoden joulujuttuja. ;) Koska tämä vuosi meni näin, niin pakko jollain tavalla piristää mieltä. Olen jotain pieniä ideoita jo löytänytkin ja tämän vuoden suosikkeja käytetään ensi vuonnakin. Lumiukkosopat ovat vuodesta toiseen suosittuja ja mieleisiä. Tänä vuonna laitoin niitä myyntiin myös neidin koululle joulumyyjäisiin ja olivat kuulemma sielläkin kauppansa tehneet. Niitä siis on tulossa myös ensi vuonna, niihin täytyy jostain taas löytää lumiukkotarroja, niitä on muuten tosi hankalaa mistään edes löytää. Muutama onneksi vielä jäi, mutta ihan kaikkiin ne ei riitä. Tein myös listan, että mitä ostetaan Joulun lapsi laatikoihin, niitä kun voi ostella pitkin vuotta. :) Jotain hyvääkin siis tässä päivässä oli, vaikka päällimmäisenä onkin ollut harmi. Histamiinia meinataan koko porukalla katsella vielä tänään ja joulukalenteriakin. Myös Neposen joulu kirjaa luetaan eteenpäin, se on kyllä vuodesta toiseen yhtä hyvä!! :)


Tässä eilisen päivän kalenteriluukut. :) En eilen halunnut laittaa muuta, kun tuon Itsenäisyyspäivän tervehdyksen, niin tänään sitten on vuorossa kahden luukun esittelyt. Mä olin eilen vähän turhan hidas kuvaaja, joten nuorin oli jo ehtinyt purkkansa avata ja osittain syödä. ;) Joulusukista siis tuli purkat molemmille lapsille. Kiitos Jouluemo Jouluista Iloa blogiin!! :) Rekasta löytyi lisää lego paloja, joista on selkeesti tulossa jotain vähän suurempaa. ;) Siskon kalenterissa oli kuulemma sellaista karkkia, jossa on salmiakin makua ja jotain hedelmää. :D Eli sirkusaakkoskarkki.


Tämän päivän joulusukista löytyi neidille kilpikonna ja nuorimmalle hai. :) Nämä tarttuivat mukaani käydessämme SeaLifessa tässä syksyllä. Kaksi nuorinta näitä siellä ihaili ja päätyivät toisenlaisiin matkamuistoihin, joten siksi ajattelin nämä sitten kotiuttaa meille kuitenkin. :) Rekasta nuorimmainen sai pienen ihanan piparkakkumuotin, kun tässä selviää, niin täytyy tehdä taas allergiaversio pipareita. Muorin kaverina oli Puuha-Pete karkkeja. Siskon kalenterissa oli tällekin päivälle samanlainen karkki, kun eilen eli sirkusaakkonen.

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja ollut taas teidän lasten kalentereissa. Hyvää sunnuntai-iltaa sinnekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ollut lapset niin tosi iloisia ja onnellisia näistä kalenteriluukuistaan!! <3 Mukava piristys jokaiseen aamuun.
   Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!! <3

   Poista
 2. Sea life. <3 Siitäkin reissusta on jo tasan kolme kuukautta aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihana reissu!! <3 Mutta kyllä siitä on tosiaan aikaa.... Niin se syksy vaan on vierähtänyt!! Muistan, kun silloin mietittiin noita kalenteriluukkuja ja että joulukuuhun on niin paljon aikaa... Tässä sitä ollaan!! :) Pian on joulukuun puoliväli jo...

   Poista