tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukuun yhdeksäs


Tänään meni postaaminen vähän myöhäiseksi, kun päivä on ollut aikamoinen... Nyt asioita sulateltu ja täällä taas. :)
Eilen meidän postilaatikosta löytyi aivan IHANA ylläri!! <3 Mulla oli neidin kanssa joulua jo nyt. Paketista löytyi tuo ihana joulukalenterikynttilä ja kissa piparkakkumuotti sekä kaksi askia kissa salmiakkia!!! Siis niin ihana piristys oli tänne harmauden keskelle!! Kiitos MINTULLE piristyksestä!! <3 Nyt mä saan polttaa noita ihania joulukalenterikynttilöitä ihan joka päivä!! <3 Jaettiin nuo kissa salmiakit niin, että mä sain toisen ja neiti toisen.

Joulukalenteria on seurattu täällä kovinkin ahkerasti ja joitain ihan hauskoja juttuja siinä on kyllä ollut. :) Kaksi nuorinta tykkää sitä katsella kyllä. Vanhin on edelleen sitä mieltä, että Toljanteri oli hauskempi. Häntä ei enään huvita tuota seuratakaan ja toiseksi vanhin sanoi, että ei kyllä kiinnosta. Mutta me katsellaan kahden nuorimman kanssa sitä sitten yhdessä. Itse ihan mielenkiinnosta sitä seuraan, että mitä siinä mahtaa ruveta tapahtumaan. :)

Tälle viikolle mahtuu nuorimman joulujuhla torstai-iltana. On kyllä kiva mennä katsomaan, että mitä siellä sitten tapahtuu. :) Nuorin sanoi, että ovat harjoitelleet jotain joululauluja eskarissa kyllä. Hän ei ole kyllä suostunut kenellekään paljastaa edes niiden laulujen nimiä. Joten ihan täysi yllätys meitä siellä odottaa!! :D Mukavaahan se onkin niin!!


Tämän päivän joulukalenteriluukuista löytyi neidille pieni pyyhe, joka upotetaan veteen ja siitä tulee sellainen vähän suurempi. Neiti sanoi, että ota äiti kuva myös tuosta avatusta pyyhkeestä. Hauska oli kuva!! :) Nuorimman rekkakalenterista löytyi sininen paloauto ja joulusukasta löytyi pierutyyny. Voitte arvata, että tuo eskarilainen on ihan onnessaan siitä. :D Lämmin kiitos mummolle tämän päivän luukuista!! <3 Mummokin saattaa saada osansa tuosta pierutyynystä.... ;)


Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Kivat yllätykset on Minttu lähettänyt.
  Voin vaan kuvitella miten täälläkin toi pierutyyny ous ahkerassa käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli aivan ihana yllätys!! <3 Ja kun nuo kissasalmiakit ovat sellaisia, mitä ei juuri mistään saa. Mun vaari osti aina kissasalmiakkia ja aina lähitessä saatiin askista ottaa!! Niin ihana muisto!! <3 Siksikin itselleni niin ihanat nää kissat.
   Joo, kyllä on nuorimmainen ahkeraan käyttänyt pierutyynyä!!! :D Mummo kun kylään tulee, niin saa varmaan kans sitä testata. ;)

   Poista
 2. Joulukalenterista sen verran, että se koira on siinä niin suloinen, että tekisi mieli rutistaa <3 Toljanteri ei ollut mun juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sun kanssa samaa mieltä, että se koira on aivan ihana!! :) Se tekee siitä joulukalenterista niin hauskan. Meillä lapset niin tykkäs Toljanterista, niin siksi ehkä vaikea ottaa vastaan uutta juttua. ;)

   Poista
 3. Pienillä asioilla on aina mukava piristää toisen päivää. <3
  Ja juu, niin piti mennäkkin että toinen aski toiselle ja toinen toiselle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä todellakin oli niin ihana ylläri!! <3 Piristi niin ankeeta ja synkkää päivää!! Nyt on salmiakit löytäneet tiensä jo jonnekin muualle, kun askissa oleskella.... ;)

   Poista