sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sunnuntain touhuja

Tulitikkutaloja takana jatulitikkuaskeja edessä

Lumiukkosoppapusseja
Nyt saatiin ainakin jonkunlaisia kuvia tänne ladattua!! :) Kuvien laatu ei välttämättä ole ihan kaikista paras, mutta on nyt kuvia!! :D

Eilinen askarreltiin mun vanhempien luona. Lapset jaksoivat tosi hyvin odotella, vaikka monta tuntia puuhailinkin. Toki lapset olivat välillä mukana askartelemassa. Hiukan kortteja tekivät, samoin kummeille pieniä juttuja. Noista lumiukkosoppa pusseista puuttuu vielä tekstit ja runo, mutta muuten ovat valmiita. Näitä laitan joihinkin paketteihin mukaan ja muutamille kortin korvikkeena kiva vaihtoehto. Tulitikkuaskit ja -talot menevät myyntiin, yhden jo sain myytyäkin. :) Siitä ei siis ole kuvaa ollenkaan.

Tänään on juhlittu toiseksi vanhimman synttäreitä isovanhempien ja osan kummeista kanssa!! <3 Päivänsankari oli tosi tyytyväinen päiväänsä. Kaverisynttäreitä juhlitaankin sitten lähempänä oikeaa päivää. Nämä synttärit juhlittiin nyt, että mieheni vanhemmatkin pääsivät, he kun lähtevät hiukan pidemmäksi aikaa täältä pois. Kiva päivä siis tänäänkin!! :)

Huomenna alkaa arkinen aherrus taas ja löytyy puuhaa kaikenlaista. Neidin fysioterapiaa huomenna, kanteletunti, nuorimman kerhokuvaus, kummityttö tulee meille hetkeksi aikaa hoitoon. Siitä alkaa meidän viikko! :)

Ihanaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!! <3

5 kommenttia:

 1. Ihailen kovasti tekemiäsi juttuja! Nuo tulitikkurasiat ja talot ovat kiva lisä joulumuistamiseen :) Samoin kuin lumiukkosoppa.

  Kiitos ja mukavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Mimura!! <3
  On niin mukavaa, kun joskus saa ihan rauhassa askarrella ja puuhailla kaikenlaista. Oma mieli on paljon iloisempi! :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus! (:

  http://tulejoulupunainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihania pussukoita ja muita juttuja. Tälläisethän olisi parempi kuin ihana joulukortiksi....kun vain kerkeäisi itsekkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Miss Christ'Annabell!! <3

  Home Sweet England: Mä oon vasta nyt viime vuonna päässyt näpräämään käsilläni kaikenlaista. Kun lapset on pieniä ja kanniskelee heitä, niin iltaisin on ihanaa, kun saa hetken lepuuttaa käsiään ja vaan istua paikoillaan! ;)

  VastaaPoista