torstai 22. marraskuuta 2012

Torstain askarteluja


Kuvassa ei näy helmien kaunis kimallus, mutta eivät ole siis noin synkännäköiset, kun tää kuva antaa ymmärtää ;)
Mun bloggerini sanoi tuossa hetki sitten, että kuvia on liikaa... Tila oli siis täyttynyt... Poistelin noista vanhoista postauksista kuvia, joten viime vuoden postauksissa ei välttämättä näy kuvia. Tosi kurja juttu, kun ei enempää mahtunut, mutta ei se mitään! :) Nyt yritetään laittaa yhteen postaukseen aina hiukan vähempi kuvia, niin mahtuu pidempään! :D

Tänään on touhuttu kaikenlaista ihan normi arkiaskareiden lisäksi. Mä tein vähän yli 100 kpl sytykeruusuja, tuon yhden kaula avainnauhan värkkäsin ja sitten tuollaisia harmaita ja punaisia helmiä. Ne on siis ihan huopuvasta villalangasta tehty ja pitäisi vielä saippuallakin huovuttaa. Se homma on siis hiukan verran vielä keskeneräinen, mutta huomenna yritän saada helmet loppuun saakka tehtyä. Nuorimmaisella kun taas kerhoaamu, niin mä yritän aamupäivän touhuta näitä omia juttujani. Viikko mulla on vielä aikaa, kun ensimmäinen joulutori päiväni on. Ajattelin, että ne mitä siihen mennessä ovat valmistuneet, niin niillä mennään! :) Yötä myöden ei ole kauhean järkevää niitä hommia tehdä. Kyllä mä sitä päivää odotankin! On niin mukavaa mennä ihmisiä sinne tapaamaan. Toivottavasti ihmisiä  olisi liikkeellä ja joku pysähtyisi hiukan juttelemaankin.

Kauniita unia jokaiselle!! <3

12 kommenttia:

 1. Ai kuviakin voi olla liikaa? Miten ajattelin, että kaikki mahdollinen mahtuu. Ja minä rakastan kuvia...

  VastaaPoista
 2. Niinpä... Mä kans tykkään laittaa kuvia joka postaukseen, kun ne näyttää niin paljon mukavemmilta, mutta eipä jokaiseen sitten riitäkään... Olis ollut mahdollisuus ostaa lisää tilaa, mutta en mä nyt ainakaan vielä sellaiseen ryhtynyt. Näillä mennään ja yritetään selvitä! :)

  VastaaPoista
 3. Ai voiko noita palloja huovuttaa noinkin? Jossain näin tollasista pienistä lankakeristä tehdyn kranssin ja aion kokeilla !

  VastaaPoista
 4. Joo! :) Hämmästyin itsekin tätä ohjetta. Mutta ostin Kauhavan kangasaitasta tuollasta huopuvaa lankaa, vastaavaa löytyy varmasti muiltakin, mutta metrin pituisesta langasta pyöritellään pieni pallo, huovutusneulalla hiukan jo huovutellaan, että pysyy paremmin muodossaan ja sitten pitäis vielä saippualla huovuttaa. Saa nähdä miltä mun pallot näyttää sen jälkeen, kun oon saippualla niitä huovuttanut! ;)

  VastaaPoista
 5. Kivoja palloja ja koruja olet tehnyt. Toivottavasti tulee mukava päivä!

  Tässä linkki vinkiksi kuvaongelmaan : http://pienilintu.blogspot.fi/2012/11/picasa-albumiko-taynna.html

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon Mimura!! :) Mulla on kans varmasti liian suuria nuo kuvat... Täytyy niitä pienentää, niin saa kans mahtumaan enempi. Kun eipä niitä tartte sen suuremmaksi saadakaan.

  VastaaPoista
 7. Höh, mää vielä aina suurennan ne kuvat ku tykkään ite että ne on SUURIA :D pitänee miettiä uudelleen

  VastaaPoista
 8. Mä en ole niitä kuvia sen enempää muokkaillu, mutta nyt täytyy kyllä pienentää ja ihan reilusti. Noi, mistä mä oon täällä kuvat poistellu, niin näyttivät kyllä ankeilta postauksilta! :( Mutta eipä voi mitään. Opettelen uuden jutun ja tulen sitten kuvien kanssa postailemaan! :) Kurja juttu vaan, kun näin joulun alla just lopetti tuon pelittämisen... Täytyy yrittää viimeistään sunnuntaina asia korjata, että pääsee kirjoitteleen tänne ja laitteleen kuvia! :)

  VastaaPoista
 9. Kuvat voi ladata myös jonkun netin kuvapalvelun kautta tänne! esim photobucket tai flickr. En kyllä osaa neuvoa, miten se tapahtuu, mutta googlettamalla löytyy ohjeita varmasti

  VastaaPoista
 10. Kiitos anonyymi myös tiedosta! Mun täytyy noihinkin perehtyä oikein kunnolla, että saan tosiaan kuvia tänne ladattua ihan reilusti! :)

  VastaaPoista
 11. Mieheni selvitteli asiaa ja meillä koneena mac, joten nää jutut ei toimi meidän koneella... :/ Mutta yhdellä tavalla asia kuulemma onnistuu ja mä saan pienennettyä kaikki kuvat, mitä blogissani on. Mutta kun kuvia on täällä jonkun verran, niin hiukan tähän aikaa menee... Toivon kovasti kärsivällisyyttä, jos postaukset hetken aikaa nyt kestää ja jos blogi näyttää välillä hiukan kummalliselta!! Yhden kuvan sain pienennettyä, joten ainakin jotain postauksia saan tehtyä!! Jippiiiiii!!! :) Hiljaa hyvä tulee. Se vaan hiukan harmittaa, että nyt just kun olis postausaiheita, niin blogi tekee näin... Mutta kyllä tämä onneksi korjattua saadaan!! :)

  VastaaPoista
 12. Käypä lukeen tuo juttu, niin ei välttämättä tarvi poistaa kuvia. http://autuasolo.blogspot.fi/2012/10/onko-kuvatallennustila-rajaton.html

  VastaaPoista