torstai 20. lokakuuta 2016

Operaatio Joulun Lapsi 2016Meidän perinne jatkuu tänäkin vuonna. <3 Osallistumme Operaatio Joulun Lapsi keräykseen. Olemme tähän mennessä jo osallistuneet monena vuonna. Kuinka tärkeää on olla mukana tässä keräyksessä. Tiedän myös, että jokainen paketti menee perille Romaniaan köyhiin kyliin. Ei tarvitse miettiä, että mihin ne menevät. Meidän neidin kummisetä on ollut jo useampana vuonna niitä paketteja jakamassa ja kuulemme aina tarinoita mitä siellä on ollut ja tapahtunut. Ihana nähdä lasten ilo ja riemu, kun pakettia avaa. <3
Meillä käydään myös joka vuosi omien lasten kanssa keskustelua kuinka kivaa on lähettää nämä paketit. Neiti jo tänä vuonna niistä kysyi, että koska ne paketit äiti tehdään. Yhdessä on käyty ostamassa ja välillä olen itsekseni ostanut tavaroita. Tammikuussa olen aloittanut jo keräämisen. Vielä puuttuu kolmesta laatikosta pehmolelut, sen jälkeen lähtevät eteenpäin.
Meidän paketeista kaksi lähtee pojille joiden ikä on 10-14 vuotta, yksi paketti 10-14 vuotiaalle tytölle ja yksi paketti 5-9 vuotiaalle pojalla. Yhtä monta pakettia lähtee tänä vuonna, kun meillä on omia lapsia.
Tässä kaksi linkkiä youtubeen mistä voi katsella mihin ne paketit menee. Kyynelsilmin näitä videoita usein katselee ja miettii kuinka iloiseksi voi pienet lapset tulla näistä paketeista. <3

Yksi iloinen lahjansaaja

Romanian kylän elämää

Lisätietoa keräyksestä löytyy TÄÄLTÄ. Sieltä linkin takaa löytyy paketin kokoamisohjeet ja muu tieto.
Laatikko aihioita saat niistä paikoista missä niitä kerätään. Keräyspisteitä löytyy ympäri Suomen. Kaikkien keräyspisteiden osoitteet löytyy TÄÄLTÄ.
Haastankin teitä tekemään näitä paketteja. :) Jos vaan on mahdollisuus, niin kannattaa osallistua. Kun auttaa muita, niin siitä saa itselleenkin niin hyvän mielen.

Oikein ihanaa torstai-iltaa kaikille!! <3

8 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä aivan ihana perinne. Tärkeää on lasten oppia antamaan ja yhtä tärkeää on kaikkien joskus saada jotain mieltä ilahduttavaa.
  Kaunista torstai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sun kanssa tästäkin asiasta samaa mieltä. On ihanaa, kun lapsetkin huomaavat sen kuinka hyvä mieli tulee itsellekin siitä, kun saa ilahduttaa muita. Tämä on aivan ihana meidän perinne. <3
   Ihanaa viikonloppua!! <3

   Poista
 2. Pitääkö kaikkien tavaroiden ja vaatteiden olla uusia mitä noihin tulee? Mitä te laitoitte? Niin pienet kuvat, että huonosti näkee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikkien pitää olla uutta. Lapset saavat usein elämänsä ensimmäisen joululahjansa. On kyllä ihanaa seurata pakettien jakomatkaa ja nähdä nauravat kasvot. <3
   Mä laitoin isojen poikien paketteihin saippuan, hammasharjan, hammastahnan, penaalin, puuvärit, lyijykyniä, terottimen, viivottimen, kumin, poolopaidan, villasukat, hanskat, vihkon, värityskirjan, pipon, karkkipussin, footbag pallon, superpallon, pikkuauton, neljän suora pelin, tarroja, kampa. Pehmolelut vielä puuttuu.
   Tytön paketissa oli lisänä kaksi pientä käsilaukkua, nukke (ei tietty autoja ollut tässä paketissa), harja, hiuspompuloita, twist naru.
   Pienimmän pojan lahjassa oli muovieläimiä, kolme pikkuautoa, footbag, itse tehty mustekala.
   Näitä on kyllä niin ihana tehdä!! <3

   Poista
 3. Kyllä tätä asiaa kannataa pitää esillä. Olen saanut oman blogipäivityksen sekä fb:n sivujen kautta innostumaan uusia ihmisiä tekemään paketteja. Aika moni ei ole aiemmin edes kuullut koko keräyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, että ehdottomasti kannattaa pitää esillä!! :) Kyllä niin tärkeään kohteeseen nämä lahjat lähtevät.
   Mä huomasin saman tänä vuonna. Laitoin kuvan myös Instagrammissa. Fb:ssä mä myös laitoin omia kuvia ja siellä oli muutama kans innostunut tekemään paketteja. On hienoa, kun tätä levitetään nyt joka puolella.
   Tosi ihanaa, kun saa ihmisiä innostettua mukaan!! <3

   Poista
 4. Meiltä lähdössä tänäkin vuonna paketteja. Teimme tänä vuonna 4 pakettia. Ihana kun tuntuu, että yhä useammat näitä tekevät, silloin kun tein ensmmäiset paketit, niin harva oli edes kuullut koko keräyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, että näin moni on lähtenyt tähän mukaan!! <3 Mä oon kans ekan kerran osallistunut jo tosi monta vuotta sitten ja olihan se paljon pienimuotoisempaa silloin. On kyllä huippu hienoa, että paketteja lähtee paljon. <3

   Poista