lauantai 22. lokakuuta 2016

Herkkuvaihto


Meiltä osallistui herkkuvaihtoon kaksi nuorinta. :) Tällä kertaa tehtiin yksi yhteinen paketti. Mikä ilo ja riemu syntyikään, kun yhdessä avasivat pakettia. <3
Kiitos Mintulle taas tästä vaihdosta!! Kyllä ihania piristyksiä on arkeen.


Nuorimmainen sai aivan ihanan paketin. <3 Sieltä löytyi kaksi Pepe lakupötköä, mini vaahtiksia (ihan nuorimman suurinta herkkua), pöllö heijastin (jonka muuten laittoi samantien reppuun roikkumaan), futis tarroja, saippuakuplia, kynä ja ihana kortti.
Tämä paketti oli juuri nuorimman näköinen!! <3
Lämmin kiitos Hennalle ihanasta ylläristä!!


Tässä neidin ihana paketti. <3 Kyllä oli molemmat paketit niin mieleisiä ja juuri meidän lasten näköisiä. Neidin paketissa oli Marianne karkkeja (näitä oli tänään meidän reissulla eväänäkin), vanhoja salmiakki autoja, kaksi salmiakki tikkaria, pieni vihko, kynä, pöllö heijastin, merkkejä mitä voi liimailla vaikka kirjeisiin ja Myy kuvioinen juttu (oliko tämä sellainen millä saa puhelimen putsattua?).
Lämmin kiitos Hennalle myös neidin muistamisesta!! <3
Iloa ja riemua tuotti molemmille lapsille tämä ihana paketti!! <3

Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Olipas ihanat paketit ja nuo heijastimet tosi hyödyllisiä. :) Sanoin Hennalle että yhteinen kortti riittää, mutta näemmä halunnut laittaa omat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli niin ihanat nämä paketit!! <3 Lapset olivat niin mielissään näistä. Ihan hyvin olisi yksi kortti riittänyt, mutta kivaa oli, kun oli molemmille omat. Ihana ylläri!! <3

      Poista