sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Aku Ankan Joulutarinat


Olin tässä jo jokunen aika sitten äitini kanssa kaupungilla kiertelemässä ja Suomalaisessa kirjakaupassa oli remonttimyynti. Se oli itse asiassa se syy, miksi halusin kaupunkiin lähteä. Niin harvoin siellä jaksan liikkua ja kuljeskella. ;)
Poistolaatikoista löytyi todella paljon kaikenlaista. Niinkun tuolla jossain postauksessa jo esittelinkin, niin löysin joulupallot ym. Mutta löysin myös nämä kaksi ihanaa kirjaa!! <3 Maksoivatkin todella vähän, yhden kirja hinnalla sain kaksi. Punaisessa joulukirjassa on tarinoita 60-luvulta alkaen ja vihreässä oli hiukan uudempia.
Mä olen tykännyt lukea Aku Ankkkoja nuorempana, mutta nykyään niitä tulee todella harvoin luettua. Näihin kuitenkin ihastuin ihan tosi paljon. <3 Punaisen luin heti, kun sairaalasta kotiin pääsin ja vihreää luin vähän matkaa, mutta sitten lainasin sen äidilleni. Vieläkään en ole ihan loppuun saakka siinä kirjassa päässyt.
Itse tykästyin enempi kuitenkin noihin vanhempiin Akuihin. Niissä on niin kauniit kuvat. <3 Usein Aku Ankkaa tuli luettua vaan, eikä kuvia juurikaan tullut katseltua. Nyt päätin, että haluan nauttia myös niistä kauniista kuvista ja olihan se lukeminenkin paljon kivempaa, kun myös kuvat katsoi läpi. Jos jostain käsiinne tämmöiset löytää, niin suosittelen vilkaisemaan. Itse ainakin tykästyin tosi kovasti. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

 1. Akkarit kuuluivat jo minunkin lapsuuteen, on ne vieläkin kyllä ihan kivoja. Pojalle niitä välillä ostelen ja lukaisen samalla itsekin :)
  Kivaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä on lapsuudessa tosiaan luettu ihan reilustikin. :D Nykyään todella harvoin tulee otettua käteen, mutta nämä vei mukanansa. Niin kauniita kuvia!!
   Kiitos, samoin sinne kivaa alkanutta viikkoa!! <3

   Poista