tiistai 24. marraskuuta 2015

Tasan kuukausi jouluaattoon


Tasan kuukausi jouluaattoon ja tasan viikko siihen, kun joulukalenterista saa avata ensimmäisen luukun. Paitsi partiokalenterista saa jo tämän viikon sunnuntaina avata ensimmäisen luukun. Sunnuntaina siis ensimmäinen adventtisunnuntai.
Mietin tässä, että mitä vielä on tekemättä. Joululahjoja on ihan muutama enään ostamatta/tekemättä. Joulukoristeet ovat edelleen varastossa, ehkä ne täytyy tällä viikolla käydä hakemassa. Paketteja saajilleen täytyy pikkuhiljaa ruveta antamaan. Ei tule kiire sitten sen asian kanssa ollenkaan. :) Kahdelle kummilapselle on jo paketit lähetetty, yhdelle täytyy vielä lähettää. Joulumerkit on ostamatta ja muutama joulukorttikin. Jouluruokia meinaan ruveta pikkuhiljaa ostamaan, säilykkeitä kun ei ole pakko viimeisenä päivänä hakea. Joulukuusikin on ostamatta. Ei siis lista ole todellakaan pitkä. Ihanaa!! <3 Tänään ajattelin vähän noita joulupaketteja tehdä. Jouluruokalista on tehty myös.
Miltäs muiden joulu hommat näyttää?

Rauhallisella mielellä mennään kohti joulua!! <3 Ens sunnuntaina olen menossa joulutorille myymään omia juttujani. Katsotaan sitten, että minkä verran sinne ihmisiä tulee. Viime vuonna siellä oli paljon ihmisiä liikkeellä. Tämä onkin ainoa tapahtuma mihin tänä vuonna menen myymään. Siihen on lähes kaikki jo valmiina, tänään niitä hinnoittelin ja pakkailin loppuja.
Itsenäisyyspäivänä on meidän neidillä oma kantelekonsertti kanteleopettajansa kanssa. Sitä täällä on kovasti jo valmisteltu. :) Tai eihän mulla ole siihen suurta osaa, mutta ollaan paikka varattu ja mainokset mieheni teki ym. Neidillä on esiintymisiä ensi viikolla enempikin, mutta se ei tunnu kovasti neitiä itseään haittaavan. Hän niin nauttii siitä! Mutta kun esiintymisviikko on saatu päätökseen, niin ihan varmasti tyttö itsekin huokaa. Sitten voi vaan nauttia jouluisesta fiiliksestä. Hänellä kun on kaikki kokeetkin siihen mennessä tehtynä. :)

Tänään nautitaan vielä maassa olevasta lumesta, kun kovasti on ilmassa sitä, että kauaa ei siitä saataisi nauttia... Mutta kyllä tästä on nautittukin!! Pulkkamäkeä laskettu ja lumiukkokin tuolla meidän pihalla on tehtynä. Ihanaa on ollut, kun lapset ovat saaneet nauttia lumesta. <3

Oikein mukavaa tiistaita ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Tällä on kiikutettu joulukortit postiin lakkoa viettämään. Pari lahjakorttia puuttuu lahjoista enää. Ruuista on ostettu säilyvät ja toivotaan, että säilyvätkin aattoon asti ;) Kanelisydämet on leivottu ja joku tonttu on varmaan käynyt ne napsimassa pakastimesta parempiin suihin :P Blogin joulukalenteri alkaa olla kasassa ja aatonaatto on "kinuttu" töistä vapaaksi - valmiina jouluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tässä oon pohtinut, että mitenhän käy tämän vuoden joulukorttien kanssa... Katotaan laitetaanko ne meidänkin kortit sinne odottelemaan vai mitä teen. Harkitsen vielä asiaa. :)
   Hyvällä mallilla kuulostaa olevan sun joulupuuhat!! <3 Ihanaa, kun saa nauttia olostaan. Kyllähän nuo herkut kovinkin herkästi häviää... ;)
   Ihanaa joulunodotusta!! <3

   Poista
 2. Vaik aloitin joulupuuhat ajoissa tuntuu, että en oo vielä yhtään valmis:D paniikki vaik samalla ihana joulunodotus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä tuntuu aina viime tipassa miettivän, että onkohan nyt kaikki varmasti... Ja aina sitä joku juttu jää viime tippaan. ;)
   Nautitaan silti tästä ihanasta joulunajasta!! <3

   Poista
 3. Sä oot hyvällä mallilla! Mulla on viä paljon tekemistä vaikka muka ajoissa aloitin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla on tehty ja touhuttu taas niin paljon, että täällä ei ole ehtinyt käydä juurikaan... Mutta ens viikolla toivon mukaan olis siihenkin aikaa! :)

   Poista