tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun toinenJoulukuun toisesta päivästä saadaan nauttia. :) Meillä meinas nuorimmainen tänään myöhästyä eskarista, kun yksi joulukalenteri oli hukassa... Mä en voi ymmärtää, että miten ihmeessä saa hukkaan... Mutta meillä tietty ei ole mikään ihmeellistä. :D Onneksi kalenteri löytyi ja kaikki kalenterit saatiin avattua. Eilen illasta nuorimmainen meinasi mennä avaamaan veljensä kalenterin, koska hän ei ole avannut sitä. Onneksi mä ehdin väliin ja toiseksi vanhin saa ihan itse avata luukkunsa. Nuorimmainen vaan kun on niin äärettömän nopee näissä touhuissaan, että meinaa äiti jäädä aina toiseksi. ;) Ihan hiukan vaan täällä jännitystä ilmassa.... :D Nuorimmainen oli jo klo 19 menossa yöunille ja jouluaattoon on kuulemma ikuisuus. Täytyy siis vaan keksiä riittävästi puuhaa, että nämä päivät tästä nyt sitten menis nopsasti. Aikuinen on kyllä hiukan toista mieltä asiasta tai ainakin itse. Mä niin nautin tästä joulunalus ajasta, että toivoisin sen menevän hitaasti..

Tänään olis tarkoitus laittaa postiin viimeinen lähetettävä paketti. :) Postissa on tämän viikon vielä tarjous, että tavalliset paketit 10kg:n asti menee 5€ hinnalla perille. Hyödynnän tämän tarjouksen ja laitan paketin menemään. Viime viikolla jo laitoin muutamia menemään.
Tänään meinaan myös kaivaa joululahjoja esille nyt aamupäivästä, kun nuorimmainen on eskarissa ja muut koulussa. Saan ihan rauhassa pakata. Jouluradio soi mulla koko ajan ja sitä kuunnellen on mukava paketoida. Enään onkin ostamatta lahjakortit, joten mulla on lahjat nyt hyvällä mallilla. <3 Ihanaa!! Ei tartte mennä kauppojen ruuhkiin jonotteleen, paitsi jouluruuat sitten. Mun ajatus kun ei kulje sellaisessa väkipaljoudessa. Mä tykkään tehdä rauhassa ostokseni.
Pitääpä vielä tähän mainita, että mä löysin vihdoin tuollaisen adventtikynttilän!! <3 Olisin halunnut sellaisen ihan ohuen, mutta ei se mitään. Tuo käy vallan mainiosti!! Neiti vaan kävi vähän aikaisin sen puhaltamassa. Tänään sitten poltellaan taas vähän enemmän aikaa. Eilen polteltiin kynttilää samaan aikaan, kun katseltiin uutta joulukalenteria telkkarista. Joulukalenterista en vielä oikein osaa sanoa mitään... Vanhinkin halusi sen kans katsoa, koska siinä on Vesa-Matti Loiri, mutta hän vähän moitti sitä. Ei ollut kuulemma Toljanterin voittanut. Sanoin, että ei oikein vielä yhdestä osannut sanoa, että minkälaiseksi se muuttuu. Tunnelma siinä oli kuitenkin aivan ihana!! <3 Tänään siis jatketaan ja katsotaan, että minkälainen se on. Iltasaduksi aloitettiin Neposen Joulu, joka on kans sellainen kalenteri tyylinen, mutta jatkokertomus jatkuu päivästä toiseen. Jäi vähän jännittävään kohtaan heti ekana iltana. Nuorin jäi asiaa pohtimaan kovasti, mutta onneksi tänään saadaan jatkaa sitä. :)


Tässä tämän päivän joulukalenteriluukut. :) Vasemman puoleinen tuli nuorimmalle rekka kalenterista. Keskellä olevat tussit sai joulusukasta ja neiti sai joulupukki tarrat sukasta. Olivat tosi iloisia ja onnellisia näistä!! <3 Tusseja meillä ei ole ollenkaan sellaisia, jotka toimisivat kunnolla, kun ne aina kuivuu ja loppuu. Joten nämä olivat todella ihana ylläri. Neiti jo keksi käyttöä joulupukki tarroille! :)
Lämmin kiitos WEBALLE tämän päivän luukuista!! <3

Oikein mukavaa tiistai päivää ihan jokaiselle!! <3


6 kommenttia:

 1. Minäkään en oikein lämmennyt vielä tuolle uudelle tv.n joulukalenterille. Oikeastaan se Pirpana vaikutti suorastaan ärsyttävältä. Mut ei pidä tuomita yhden jakson perusteella. Koira on paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, että täytyy nyt vähän jaksoja katsella, että tietää mihin se juoni siitä kehittyy. :) Luin yhdestä blogista, että vasta parin jakson jälkeen alkaa olemaan jotain ideaa ja juontakin. Nähtäväksi siis jää. :) Se koira on kyllä hauska! :)

   Poista
 2. Meillä myös luetaan aina iltaisin Neposen jouluseikkailua. Ihana joulusatu onkin. Minä kävin muuten jo ostamassa jouluruokia. Suosittelen. Kaiken säilyvän voi hakea jo nyt. Pääsee pikkuisen helpommalla jatkossa.
  Täällä myös lahjat kahtavaille ostettu ja paketoitu. Ja muutama itsetehty pitää vielä viimeistellä.
  Ja tämä on ihan valtavan ihanaa. Saa rauhassa fiilistellä ja nauttia joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Neposen joulukirja on kyllä tosi kiva! :) Tykkään siitä itsekin tosi paljon. Mun mielestä niin mukavaa, kun on sellainen joulusatu, joka jatkuu aina seuraavana päivänä siitä mihin on jääty. Tänään siis jännittävää luettavaa taas. ;)
   Mä mietin tässä samaa, että täytyy varmaan käydä jo ostamassa suurin osa ruuistakin ja kauppaan voisi mennä ihan tosi myöhään illasta, niin siellä ei ole juuri ketään. Mieheni on usein hoitanut nämä kauppa jutut, mä oon tehnyt listan ja laittanut sitten jääkaappiin ja kaappeihin ne.
   Mä nautin kans siitä, että saan rauhassa fiilistellä joulua!! <3 En halua stressiä, enkä kiirettä. Toki tuota kiirettä välillä on väkisinkin, mutta se mihin pystyn itse vaikuttamaan, niin ne kaikki hoidetaan hyvissä ajoin. :)

   Poista
 3. Hauskaa tiistai-iltaa sinne teille kaikilla :)

  VastaaPoista