maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun ensimmäinen

Vihdoinkin se päivä koitti!! :D Joulukuun ensimmäinen!! Meidän nuorimmainen ei meinannut millään nukahtaa eilen illalla... Oli niin jännittävää. ;) Onneksi uni kuitenkin sitten voitti ja nuorinkin nukahti. Tänä aamuna onkin sitten availlut kalentereita. Meidän neiti oli eilen täyttänyt pikkuveljelle tuon tulitikkuaskikalenterin. Siihen piti alunperin tulla kahdelle nuorimmalle suklaakalenteri, mutta neiti oli nyt päättänyt toisin... Kaunis ajatus todellakin!! <3 Itsekään en tiedä, että mitä sieltä kalenterista on tulossa, mutta ilmeisesti ainakin karkkia.
Nuorimmalla on siis kalentereita vaikka muille jakaa... Nyt löytyy Partiokalenteri, joka on vuodelta 2010, Angry Birds kuvakalenteri, sukkakalenteri (josta siis tulee nämä kaikkien teidän lähettämät luukut sekä mummolta saatu kaksi luukkua ja itse täytin ne muutamat luukut) sekä rekkakalenteri, jonka kummit joka vuosi täyttää. Mun mielestä tosi ihana juttu, kun poika saa availla koko joulukuun kaikkea kivaa. Tänään rekasta tuli Lego minifiguuri.
Neidillä on sukkakalenteri myös, josta tulee siis teidän lähettämät ja mummon sekä itseni täyttämät luukut. Neidillä on myös tämän vuoden partiokalenteri sekä Angry Birds kalenteri.
Toiseksi vanhin halusi Haribo kalenterin ja Angry Birds kuvakalenterin. Hänellä onkin sitten ensi sunnuntaina kunnon urakka, kun saa avata ja syödä 7 luukkua. ;)
Vanhin oli sitä mieltä, että hän ei halua mitään kalenteria. Sitten kun toin töistä nuo pienet Angry Birds kalenterit, niin hän halusikin sitten sellaisen. Joten kaikilla on kalenterit tällekin vuodelle.

Mielenkiinnolla odotamme iltaa, kun katsomme ensimmäisen luukun uudesta Tv2:sen joulukalenterista. Saa nähdä, että millainen kalenteri sieltä tulee. Jos joku jo haluaa kurkata, niin TÄSTÄ LINKISTÄ pääsee yle areenan sivuille katsomaan jo heti. Itseäni kovasti houkuttaisi jo heti katsoa sitä, mutta haluan säästää sen jännityksen iltaan ja katsoa pienten kanssa sen. En tiedä, että mahtaako tuo vanhin enään innostua siitä. ;D

Oikein mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille!! <3Neidin sukasta tullut yllätys, muffinssien kuvilla oleva vihko. Tästä tulee kuulemma reseptikirja. Nuorimmainen sai vasemman puoleisen ukon joulusukasta, toisen figuurin rekasta ja tuon pienen lasikiven siskon tekemästä kalenterista. Tänään täytin itse joulusukan, katsotaan huomenna sitten, että kenen paketin saavat avata. :)

14 kommenttia:

 1. Ihania kalentereita! Meidän poikakin kovasti odotti tätä päivää. ❤ Mukavaa viikkoa! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Kyllä tää rupee olemaan niin jännittävää aikaa, että kyllä sitä itse aina huokaa, kun on joulluaatto. :D
   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Ihania joulukalentereita teillä. Itsekkin olen monena vuonna meinannut ostaa tuon Haribon karkkikalenterin, vaan aina se on jäänyt. :)
  Ihanaa joulukuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Toiseksi vanhin halusi ihan ehdottomasti tuon Haribon, siinä kuulemma parhaat karkit. No siinä tietty on sellaiset karkit, mitä pojan vatsakin kestää. Mutta tosi kiva, kun on kalenteri, mistä saa nauttia.
   Ihanaa joulukuuta myös sinne!! <3

   Poista
  2. Haribon karkit on hyviä. :) Ainakin nallekarkit. <3

   Poista
  3. Meillä lapset tykkää tosi paljon Haribon karkeista!! Ja juurikin nuo nallekarkit ovat suosikkeja sekä colapullot. Muutamia muitakin suosikkeja oli heillä kyllä. :)

   Poista
 3. Moikka! Sulla on aivan ihana blogi! Niin kiva löytää muitakin jouluihmisiä❤️ Niin minkäs ikäsiä nää sun lapset on? Ja ihanaa joulun odotusta teille kaikille!
  -Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Kiva, kun löysit tiesi tänne mun blogiin. Jouluihminen ymmärtää toista jouluihmistä todella hyvin. Joulun odotus on niin ihanaa aikaa! On ollut todella mukavaa, kun täältä blogimaailmasta on löytynyt muitakin joulusta pitäviä ihmisiä ja kun täällä voi ympäri vuoden fiilistellä kenenkään kummaksumatta asiaa. ;)
   Meidän lapset ovat 15-v, ihan pian 14-v, 10-v ja 6-v.
   Oikein ihanaa joulunodotusta myös sinulle! :)

   Poista
 4. Voi miten kivat kalenterit teidän lapsilla. Hyvää tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Näitä tuli sitten lopulta aika monta.... ;) Tai noita nuorimmaisen kalentereita on ihan reilusti. Ehkä vähemmälläkin olisi pärjännyt, kun meinaa aamuisin tulla niin kova kiire, kun pitää ihastella kalentereita jonkun aikaakin. ;D
   Kiitos, samoin! Mukavaa tätä viikkoa!

   Poista
 5. Meilläkin pienintä jänskätti kovasti eilen se, että tänään avataan eka luukku kuvakalenterista. Keskimmäinen vaihtoi suklaakalenterin Haribo-kalenteriksi ja tykkäsi kovasti pikkukarkkipussista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ensimmäisen luukun avaaminen oli niin jännittävää. Nuorimmainen kysyi, kun hänet eskarista hain, että saanko mä nyt avata seuraavan luukun. :D No ehkä nyt kuitenkin vaan yksi luukku aamuisin. ;)
   Meillä on tuota Haribon kalenteria ollut vanhimmalla monena vuonna, saanut aina kummeiltansa. Nyt hän ei enään ole halunnut kalentereita ollenkaan, paitsi Angry Birdsin. Mutta nuo pienet karkkipussit on ollut todella suosittuja myös meillä!! :)

   Poista
 6. Kivoja kalentereita! Meillä on ihan samanlainen rekkakalenteri kuin teillä, mutta vaan punainen. Siitä onkin kuvia uusimmassa postauksessamme. En ole koskaan muualla nähnyt tuollaista tontturekkaa. Meille se tuli lahjana isovanhemmilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Täytyykin kurkata teidän kalenteria. Meillä nuorin sai rekan kummeiltaan ja joka vuosi kummit sen täyttävät ja tuovat. On mun mielestä kyllä tosi hieno! Ja kiva, kun on oikein kunnollinen ja tukeva, että sillä voi vähän leikkiäkin. En muista, että kuinka monta vuotta tää on jo ollut, mutta on tää varmaan jo kolmas vuosi rekan kanssa. :)

   Poista