keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukuun kolmas


Joulukuun kolmas päivä. Kyllä voin kertoa teille, että meidän perheessä tulee pitkä, pitkä aika ennenkun se jouluaatto täällä on. :D Meidän nuorimmaisen kanssa on kyllä sellaista, että meinaa äiti olla todella hidas pysymään perässä.... ;) Viime yönä ei tarvinnut sitten enään edes nukkua.... Miten ihmeessä voikin olla näin jännittävää? Eilen kyllä miehelleni ja äidilleni sanoin, että vanhin oli myös kova joulun jännittäjä pienenä, mutta hän sentään nukkui öisin... Tää on siis ihan oma lukunsa. :D Täytyy jotain juoksuhommia järkätä hänelle, että se uni tulis. Uimahalli on aika hyvä unilääke, sitä täytyy nyt ahkerasti käyttää hyödykseen, että saa pienen nukkumaan.

Meillä on nyt lahjat paketoituna, mitä mulla on täällä meidän kotona. Äitini luona on isoja paketteja, kun tänne en niitä mihinkään saa niin jemmaan, että nuorin ei niitä löytäisi. :D On jo kahteen kertaan yhdet Legot löytänyt. Ensi viikonloppuna on joulutorille meno, niin käyn äitini luona välillä lämmittelemässä ja syömässä, niin samalla sitten paketoin loputkin lahjat. Kolmelle kummilapselle on vielä paketit viemättä ja vähän tässä jäin miettimään, että ehkä neidille täytyis yksi kirja ostaa, kun muillekin niitä on ostettuna useampi ja lukemisesta kun tykkäävät niin kovasti. Harkitsen tätä asiaa vielä. Eilen lähti viimeinen joulupaketti postin kautta ja mieheni kävi neidin kanssa ajelemassa lenkin, jonka aikana veivät pieniä joulumuistamisia ystävillemme. Tänään käymme hakemassa pari lahjakorttia, jotka saan viikonloppuna ojentaa, niin eipä ole juurikaan joululahjajuttuja hoitamatta. <3 Niin ihanaa!! Joulukortitkin on nyt kaikki postissa. Ne, mistä uupui osoitteet, niin on saatuna ja postiin jätettynä.Tässä on tämän aamun joulusukka yllärit!! <3 Nuorimmainen sai tosi hienoja lentsikat tarroja ja kynän sekä karkkiaskin, neidin tekemästä kalenterista sai pienen auton ja rekasta tuli Lego osia, joista tulee sitten lopulta joku vähän isompi juttu. Sen saa kasata jouluaattona valmiiksi. :)
Neidin joulusukasta tuli suloiset kissatarrat, kynä ja karkkiaski. Aivan ihanat yllätykset siis tänäkin aamuna oli odottamassa!! <3
Lämmin kiitos Mintulle VIHREÄN TALON TUNNELMAA blogiin!! <3

Oikein mukavaa keskiviikko päivää ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

  1. Hei, arvaa mitä... Mä sain kans tänään blogi joulukalenteristani kissatarroja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin hauska juttu ja yhteensattuma!! :D ;) Kissatarrat on kyllä söpöjä!! <3

      Poista