keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Salaisen jouluystävän kolmas ja viimeinen pakettiNäin ihana paketti löytyi tänään postista!! <3 Paperit olivat niin kauniita, että en meinannut raaskia niitä edes availla. ;) Ihailin niitä pitkän aikaa. Mutta tokihan sitä mietti, että mitähän kivaa tällä kertaa paketeista paljastuu.... Ja yhtä ihana paketti olikin tämä, kun edellisetkin!! <3 Sieltä löytyi pieni joulusukka, jonka voi laittaa vaikka joulukuuseen. Vähän ajattelin, että se sinne laitettaisiin. Pyykkipojat, joissa numerot 1-24, tosi kivat!! Adventtikynttilä, jonka laitan tänään vielä palamaan, niin saan polteltua sitäkin. Ihana!! Rosmariini kirja, jossa on jokaiselle päivälle tarina, vielä en ehtinyt lukea, että oliko jatkosatu. Kuvat olivat aivan ihanat!! Pelastit mun päiväni!! Mulla oli salmiakit melkein lopussa, nyt mä saan nauttia ihanista herkuista!!!!! Salmiakkiaski ja salmiakkitikkareita. Mä en vaan pärjää yhtään päivää ilman salmiakkia. ;) Joka ruuan jälkeen syön 3-5 salmiakkia. Niin mun lemppareita!! :)
Salaiseksi ystäväkseni paljastui Nalle, NALLEN ELÄMÄÄ blogista. Niinkun vähän arvelinkin näin... ;) Mutta iso ja lämmin kiitos aivan ihanista paketeista!! <3 Olet piristänyt syksyäni tosi paljon!! Oikein ihanaa joulun odotusta sinne koko perheelle!! <3

14 kommenttia:

 1. Ihana paketti!
  Mä en kestä, kun tämä taas loppuu :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä niin ihana paketti!! <3
   Samaa tässä mietin, että kyllä tätä olis vielä voinut jatkaa... ;)

   Poista
  2. Kyllä sä saat paketteja muutenkin, kun olet niin kiltti ympäri vuoden. ;)

   Poista
 2. Olipa kiva paketti. Itse mussuttelen salmiakkia myös. Tänään söin hoitolapsilta salassa melkein koko pussillisen Dracula-salmiakkeja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin myös tosi paljon!! <3
   Oih, Draculat on ihania!! Mä tykkään niistä kans tosi paljon!! Vaikka täytyy sanoa, että ihan kauheen pahaan salmiakkiin en ole koskaan törmännyt... :P Muuten nirsoilen karkkien suhteen kyllä, mutta salmiakit yleensä uppoo.

   Poista
 3. Hi, hii Nallelta sain minäkin tänään postia. Joulukalenteri luukun ja juurikin tuossa ihanassa punaisessa tonttu pussissa. :) Heti muistin sun blogissa sen aiemmin nähneeeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun sullekin löysi luukku perille!! :) Tuo pussi on mun mielestä tosi ihana!! <3 Oliskin kiva tietää, että mistähän niitä on löytynyt.

   Poista
  2. meidän s-marketista löysin :D ihastuin niinhin kauheesti =)

   Poista
  3. Kiitos paljon tiedosta!! :) Nää oli kyllä aivan ihania!! Kuten kaikki lähettämäsi yllätykset!!

   Poista
  4. mietin jos hakisi varastoon noita pusseja kun niitä vielä on :D

   Poista
  5. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä suunnitelmalta!! :) Ovat kyllä tosi kivannäköisiä!!

   Poista
 4. Ihana tuo pakettivaihto, ehkä munkin täytyisi joku kerta siihen ottaa osaa. Noita pusseja näin meidän lähi-Salessa jokin aika sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suosittelen lämpimästi!! <3 Nää on ollut tosi kivoja kierroksia joka vuosi. :) Kiitos tiedosta!! Täytyykin käydä kurkkaamassa joku kerta, kun teidän suunnalla ajelen, jos vielä sattuisi olla.

   Poista