lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivä


Rauhallista Pyhäinpäivää kaikille!! <3

Meillä on ollut tapana käydä haudoille viemässä kynttilät aina Pyhäinpäivänä. Silloin tulee lasten kanssa keskusteltua paljon heistä kenen haudoilla käymme. Itsestäkin on mukavaa muistella omia isovanhempia. <3 Pelkkiä mukavia muistoja heidän kanssaan vietetystä ajasta. Myös yhden serkkuni haudalle olemme vieneet kynttilän ja pienen kummityttömme. <3
Tänä vuonna emme lähteneet haudoille. Syynä ihan se, että lapset ovat tosi väsyneitä. Päätimme tänä vuonna laittaa pihalle lyhtyyn kynttilän ja sillä tavoin muistella heitä. Kaikki saa yhden täydellisen lepopäivän. Käymme sitten toisena päivänä siellä haudoilla. Jouluaaton aattona joka tapauksessa menemme haudoille.
Hiukan sukkaa olen kutonut, puna-valkoiset tällä kertaa puikoilla. :) Lapset pelailevat jokainen omilla konsoleillaan, kun meillä on pelipäivä ainoastaan kerran viikossa. Joskus lomilla useammin. Vähän myöhemmin illasta katsomme koko porukan voimin joululeffaa!!! :) Nyt voi aloittaa joulunodotuksen myös leffojen kera ja joulumusiikki meillä on tänään soinut. <3

4 kommenttia:

 1. Meillä oli tällä kertaa vähän vauhdikkaampaa päivällä. Yleensä vietetty rauhallista päivää, mutta lasten toivomuksesta nyt näin. Mukavaa elokuvailtaa! Meilläkin on pari uutta jouluelokuvaa odottamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on mukava kuunnella kaikkia, että päivästä saa kivan. :) Kiitos paljon!! Katseltiin Isäni on turbomies. Nuorimmalle hiukan liian vauhdikas, useampi kohta, mitä hän ei itse halunnut katsoa. Katseltiin sitten vielä perään pari juttua Joulu Ankkalinnassa dvd:stä.

   Poista
 2. Teillä on ollut siellä ihana kotipäivä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana päivä!! <3 Mukavaa, kun joskus saa vaan ihan kiireettömästi olla. Eikä ole pakko tehdä yhtään mitään, paitsi tietty ruoka. Mutta sekin tehtiin mahdollisimman helpolla kaavalla. ;)

   Poista