keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Herkkuvaihdon paketti


Tänään oli mun vuoro saada ihana paketti!!!! <3 Meidän neiti oli heti mun töistä tullessa vastassa ja sanoi, että äiti nyt sun pakettisi on varmastikin saapunut. Ja niinhän se oli!! :) Sain todellakin oman näköiseni paketin. Lämmin kiitos lähettäjälle!! <3 Paketissa vaan ei ollut korttia, joten en valitettavasti nyt osaa kiittää suoraan ketään. Toivon mukaan käyt lukemassa herkkuvaihto parini tämän tekstin!! :)
Mun paketista löytyi lemppari suklaatani eli Pandan hurmaava tummasuklaalevy, salmiakkeja pussi (salmiakit ei voi koskaan olla pahoja, ehdin jo pussin avaamaan :P), tosi kauniit kaksi joulukoristetta eli kaunis sydän ja todella ihana enkeli, ihania lumihiutale tarroja sekä tosi ihana kynä. <3 Neiti jo kävi kynää katselemassa, mutta nyt sanoin, että tämä kynä on äidin ihan ikioma.

Lämmin kiitos siis parilleni näin ihanasta paketista!! <3 Ja lämmin kiitos MINTULLE herkkuvaihdon järjestämisestä!! <3 Nyt meidän porukasta on kaikki saaneet omat herkkupaketit. <3

8 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja ihan sun näköinen kaikkine joulujuttuineen. :) Harmi vaan, kun kortti uupuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi ihana paketti!!! <3 Herkut jo lähes kaikki syötynä... ;D Hyvin maistuivat!!

   Poista
 2. Siis voi eikä..... kortin kirjoitin, mutta mihin ihmeeseen sen laitoin jos en pakettiin mukaan!!! Nyt nolottaa....mutt unohtelu on mulle kyllä tuttua ;) Nyt kyllä etsin sen kortin, ihmetyttää mihin sen oikein lykkäsin....Mutta kiva jos paketti oli mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos paketista!!! <3
   Sattuuhan sitä vahinkoja!! Ei mitään hätää asian suhteen!! :) Kyllä oli niin tosi ihana tämä paketti ja todella mieleinen. Olet käynyt selkeesti kurkkimassa blogiani. ;)
   Ihanaa joulunodotusta sinulle!! <3

   Poista
 3. Herkullinen paketti jouluisine lisukkeineen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä niin ihana paketti!! <3 Ja oli lähettäjä tutkinut todella tarkasti, mistä mä tykkään. :)

   Poista
  2. Juu, kävin kurkkimassa ennenkuin aloin pakettia kokoamaan :) Sen kortin on varmaankin tonttu vienyt, kun en sitä kotoakaan löytänyt mistään. Ja sekin kun oli niin huolella valittu... äääh. No, jos se jostain tupsahtaa näkyville, niin laitan sen jälkeenpäin postiin :)

   Poista
  3. No harmi juttu!! Mutta ei mitään paineita asian suhteen!! <3 Jos löytyy, niin laitat sitten tulemaan. :)

   Poista