sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Lisää avainkaulanauhoja


Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!! <3 Kiva, kun olette tänne tienne löytänyt!!
Eilen ahkeroitiin oikein kunnolla!! :) Siis käsitöiden ja askarteluiden parissa, ei muuten... ;) Kädentaidot messuilla oli tosi paljon kaikkea ihanaa ja kun pääsee itse niitä helmiä katseleen ja omassa kädessä pitämään, niin onhan se ihan erilaista niitä ostaa. Saa sävytkin sopimaan, netistä kun oon tilannut, niin eipä ne sävyt sovikaan sitten. Vaikeaahan sitä on saada kuvaan oikea sävy. Vaikka lukee esim. turkoosi, niin sitäkin on tosi montaa sävyä. Nyt pääsi kokeilemaan, että mikä sopii minkäkin värin kanssa. Pitkästä aikaa innostuin koruilemaan!! On sekin vaan hauskaa hommaa. :D Kädentaidot messuilla oli noita maatuska helmiä kans, tykästyin niihin tosi paljon. En raaskinut vaan kovinkaan montaa ostaa, kun ovat sen verran arvokkaita. Mutta muutama lähti mukaan, samoin yksi pöllö helmi.

Kävin surffaamassa netissä, kun jouluinen bannerini, missä näkyy kuinka monta yötä on jouluun lakkasi toimimasta. Nyt on uusi tuossa laitettuna, ihan täysin tyytyväinen en siihen ole.... Mutta ei löytynyt muita. Onko joku muu löytänyt ilmaisen, missä olis jotain kivoja kuvia? En halua joulupukkia, enkä tonttuja. Haluaisin jonkun kauniin jouluisen kuvan. :D Jos ei muuta löydy, niin sitten mennään tuolla.

Joulukuun alkuun on enään muutama yö. Pian siis availlaan ensimmäisiä kalenteriluukkuja. Voi kuinka jännittävää onkaan!! Muutama joulukalenteri luukku vielä uupuu, olisi mukavaa, jos niitä pian löytyisi täältä meiltä, että saadaan kaikkiin päiviin jotain kivaa. Kahdelle nuorimmalle jo asiasta kerroin ja ovat ihan innoissaan odottamassa kalentereitaan. Nuorimmalle ei ehkä olisi kannattanut vielä... ;) Onneksi hänellä on kuitenkin puuhaa eskarissa ja muutenkin, niin eiköhän nämä muutamat päivät mene ihan nopeesti.

Oikein mukavaa sunnuntaita!! <3

4 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä olet tehnyt :) Pari viikkoa tosiaan enää luukkujen avaamiseen. Tänään paketoin jo lahjoja, kun joskus jäänyt liian viime tippaan. Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Mä tässä kans olen aloittanut muutaman paketin tekemisellä jo paketointi urakkaa. Tänään pääsin ensimmäiset paketit jo antamaan yhdelle kummilapselle. <3 Siitä tämäkin urakka lähtee. Mukava sitten heti antaa lahjat eteenpäin. Ulkomaille laitoin jo kakkospostina menemään, niin ovat sitten ennen joulua perillä. Olishan ne vielä myöhemminkin lähtenyt, mutta nyt menivät varmasti perille. Eikä tartte enään miettiä. :) Mulla kans joskus jäänyt paketointi viime tippaan ja se ei oo kyllä kivaa... Tarttis kans vähän enempikin noita ruveta väsäilemään. Jos vaikka ens viikonloppuna ehtis! :)
   Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!!

   Poista
 2. Hienoja avannauhoja helmistä! Olen etsiskellyt sellaista itselleni, kun nuo perinteiset nauhat ovat niin tylsiä. Tiedätkö, myydäänkö tuollaisia jossakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Mä en ole törmännyt tuollaisiin muualla, kun joissain myyjäisissä. Kauppojen nauhat on niin samalla muotilla aina tehtyjä. Mutta en tosiaan osaa sanoa, että mistä näitä löytäisi. Toivottavasti jostain tekisit löydön!! :)

   Poista