lauantai 15. marraskuuta 2014

Inka gold askarteluitaTässä mun uusin villitys!! :D Kävin eilen kädentaidot messuilla ja pääsin kokeilemaan Inka gold värejä ja pitihän niitä ostaa sitten kotiinkin. Siis niin kivaa ja tosi helppoa!! Katselin Sinellin sivuilta jo, että mitä kaikkia kuvioita sieltä pitäisi tilata tai käydä ostamassa. :D Neiti tänään jo sellaisessa kunnossa, että jaksoi askarrella, niin pitihän sitä yhdessä sit näitä testailla. <3 Neidin tekemiä on nuo rasiat, missä enkelin kuva ja kissan kuva päällä.

Noita värejä siis vaan levitetään pahvikuvioiden päälle tai voi niitä laittaa puukuvioillekin. Näillä tulis kyllä tosi kiva korurasiakin. Väriä levitin meikkisienellä, väri kuivuu tosi nopsasti, joten kuviointi onnistui melkein heti perään. Kerroksia toki voi laittaa useamman, me laitettin vaan yhdet. Sitten servettilakalla laitettiin kiiltokuva kiinni sekä servetit. Sydämissä on laitettu servettilakalla silkkipaperi, johon leimasin kuvion. Neiti ei laittanut kiiltokuvan eikä servetin päälle enään tuota Inka gold väriä, mutta sydämiin itse laitoin vähän lisää väriä. Sit vaan annetaan kuivua. :)

Ajattelin, että voisi tällä systeemillä tehdä vaikka joulukuuseen koristeita. Ja onnistuu myös pienempien kanssa. Mun mielestä noista tasaisista sydämistä ei tullut niin kivan näköisiä, kun tuosta pienemmästä vähän epätasaisesta sydämestä. Yritin etsiä kotoa nuottileimaani, mutta se on vaan hävinnyt jonnekin... Täytyy yrittää vähän etsiä vielä lisää ja jos ei löydy, niin semmoinen täytyy käydä ostamassa. Nuotilla tulis kyllä kans kivan näköistä. Mutta parasta näissä on, että vain mielikuvitus on rajana. :)

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!! <3

4 kommenttia: