keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pellavasydämiä
Lumiukkosoppa ainekset

Vihdoin mä pääsin rauhassa ompelemaan!! <3 Ihanaa!! Sydämet on ollut leikattuna jo jonkun aikaa, vaan enpä ole ehtinyt niitä ommella. Tänään sitten otin ajan itselleni ja vallotin koko keittiönpöydän. :D Hyvin sujui, kunnes ompelukone oli sitä mieltä, että en tee enään yhtään tikkiä... Joten harmaat sydämet vielä odottavat ompelua. Kuvat niissä kyllä on jo kiinni, mutta saumat täytyy ommella. Ovat siis tosi hyvällä mallilla! :) Varasin itselleni pöydän yhdeltä joulutorilta, sinne meen päiväksi ja muutama tunti. Ne myyjäiset ovat su 30.11. Siksi pitää vähän loppukiriä tässä ottaa. Mutta ihana näitä on tehdä. <3 Vielä valmistumista odottaa huulirasvat, kynttilät ja lumiukkosopat sekä sitten ne, mitä ehdin tekemään näiden lisäksi ja keksin. :D Kyllä nyt jotain muutakin uutta olis ihana tehdä. Inka gold väreillä tehdyt jutut houkuttaa, mutta katsotaan, että ehdinkö mä ne aineet käydä hankkimassa. Kun paikka, josta niitä saa, niin on meiltä aika pitkän matkan päässä. Menee koko ilta, jos sinne lähtee ajeleen. Mietitään siis asiaa. :)

Lauantaina meillä juhlistetaan toiseksi vanhimman synttäreitä. <3 Oikea synttäripäivä on vasta joulukuussa, mutta hän lähtee ensi viikolla reissuunsa ja tulee vasta Itsenäisyyspäivänä, niin sen jälkeen päiviä enään tosi vähän. Päädyttiin sitten tämmöiseen ratkaisuun. Kaverisynttärit sitten jossain kohtaa muutaman kaverin kanssa. Se nyt ei enään itseltä vaadi kauheesti. ;)

Mä oon niin innoissani tuosta joulumyyjäis pöydästä!!! <3 Voi että on ihana mennä!! Kovasti sitä toivoo, että ihmisiäkin sinne löytäis. Musta on aina niin mukavaa, kun joku uskaltautuu jäädä juttelemaan mun pöydän kohdalle. Niin harva kuitenkaan siihen jutteleen jää. Jos vaikka tällä kertaa joku rohea uskaltautuis. ;)

Oikein mukavaa keskiviikkoa!! <3

P.s. Enään tasan 5 viikkoa jouluaattoon!!! <3

Joulukalenteriin puuttuu vielä kahdelta lähettäjältä luukut. Muistakaahan laittaa ajoissa matkaan, että saadaan joulukuussa niitä availla. :)

16 kommenttia:

 1. Luukut on tulossa - pitäisi olla ensi viikolla perillä...tuli tässä pyörääytettyy keskoslapsonen niin en ehtiny kun piti (olin siis suunnitellu koska tulevat) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tiedosta!! :) Onneksi tässä on vielä aikaa niitä luukkuja postitella. :)
   Isot ja lämpimät onnittelut sinne!! <3 Toivottavasti kaikki lähtee sujumaan hyvin!!

   Poista
  2. on lähtenyt ihan hyvin, kotonakin jo nyt, nyt vain odotan että pääsen postiin postittamaan kaik mitä rästissä :D yritän vkonloppuna päästä posti lenkille <3
   niin ja ihania sydämiä <3

   Poista
  3. Kiva kuulla, että hyvin on lähtenyt sujumaan!! :) Ihana sellainen pieni tuhisija. <3 Voi että!! Käyt sitten lenkillä, kun ehdit ja jaksat.
   Kiitos paljon!! <3

   Poista
 2. Sinäpä olet taas ahkeroinut siellä. :) Kauniita sydämiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3 Näitä näköjään tulee tehtyä joka vuosi... ;) Osasta vielä puuttuu rusetit, mutta ne täytyy vielä joku päivä laittaa. Se nyt on pieni homma ja sen tekee nopsasti.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3 Mä ite niin tykkään sydämistä, sellaisiahan sitä usein tulee tehtyä mistä itse tykkää....

   Poista
 4. Ihania jouluisia askareita :) Mä sitkeästi yritän kasata joulukalenteria blogiin. Voiton puolella alan jo olla sen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Jään mielenkiinnolla odottamaan, että mitä sun kalenterista löytyy. :)

   Poista
 5. Ai kauheeta! Meinaan tuo P.S. -kohta, että enää 5vkoa jouluaattoon!! Iik! Tuo kuulostaa NIIN vähältä, että hirvittää.
  Ihania sydämiä olet tehnyt! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!!! Mä oon kans samaa mieltä, että enään niin vähän!! Nopeesti tää syksy vaan on tässä mennyt...
   Kiitos paljon!! <3

   Poista
 6. Kauniita sydämiä! Mukavaa joulunalusaikaa. Tunnelmia!

  VastaaPoista