torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukuun yhdeksästoista


Laitoin tuohon yhden kuvan, missä on lumihiutale. Ostin kädentaidot messuilta pussin, missä oli tuollaisia helmiä ja ohje. Tykästyin itse niin tosi paljon tuohon! Tein kaksi noita ja laitoin roikkumaan meidän olkkarin ikkunaan. Ikkunan alalaitaan tein valkoisesta paperista taloja ja muutaman kuusen. On sellainen kaupunki siellä. :) Vinkin siihen löysin yhdestä blogista. Ja tykästyin heti, mutta toteutus antoi vähän odottaa itseään. Nyt se on kuitenkin siellä. Yritän jos jossain kohtaa saisin siitä jotain kunnollista kuvaa. Saa nähdä nyt! ;)

Meillä on tänään jännittävä päivä, kun toiseksi vanhimmalla on jalan magneettikuvaus. Jännitämme, että mitä sieltä oikein mahtaakaan löytyä... Pyörätuolilla on poika käynyt koulussa (ranteet ja nilkka tulehtunut), mutta kuten hän totesi, niin onneksi se ei ole yhtä kauheeta, kun mitä hän ajatteli sen olevan. <3 Niin ihanaa!! Saa itse huokaista helpotuksesta, koska en mä olis häntä sinne pakottanut, jos se olis ollut liian paha juttu. Tällä viikolla kun ei siellä kuitenkaan mitään ihmeitä tapahdu. Onneksi näin ja hän on ollut hyvällä mielellä kaikesta huolimatta. Ja kyllä poika ilahtui tosi paljon kuullessaan siitä, että päästään sinne kylpylään. <3 Nyt kun kaikki saadaan selviteltyä, niin tammikuussa pääsemme sitten vihdoin nivelpunktioon. Ilmeisesti siis perheessämme kaksi reumalasta. Mutta me nautitaan joulun ajasta ja lomasta ihan varmasti koko porukan voimin!! <3 Kyllä sitä onkin odotettu!!

Tänään on jo ehditty petivaatteita vaihtaa ja laitella vähän tavaroita paikoilleen. Joten kyllä tämä siivouskin tästä saadaan tehtyä, vaikka jossain kohtaa hiukan toisin epäilinkin. ;) Eikä siinä sitten mitään olis ollutkaan. Sitten oltais menty niillä mitä on! :) Vähän himmennetty enempi tuota valaistustakin. Nyt ei tartte sellaisia tehdä. Pakkasta vaan olis saanut olla, että olis petivaatteista tullut vähän raikkaampia. Mutta ei se mitään, kyllä sitä siistiä näinkin saadaan. Mä meinaan muutamana päivänä kokeilla kynttilän polttamista yhdessä ihanassa lyhdyssäni. Josko neiti sen verran kestäisi, kun takkakin toimii nyt moitteettomasti. Party Liten tuikkivia meinaan sinne laittaa, jos ne ei ihan niin paljoo käryttäisi. Nautin siis pari päivää kynttilöistä, sen enempää en uskalla niitä poltella. Mutta nautin senkin edestä!! <3

Nyt mä meen jatkamaan siivousurakkaa, että saadaan illaksi se tehtyä. Kaksi nuorinta neidin kaverin kanssa järjestävät juuri tuolla pehmoleluja sänkyihin, joita meinaan sitten on.... ;) Onneksi vielä toistaiseksi sekaan mahtuvat, varsinkin neiti (ihan paras vaihtoehto astmaatikolle ei tuo ole, mutta niin kauan, kun niitä kestää, niin saakin pitää. Edes jotain pientä iloa tästäkin. ;))... Nuorimmainen mahtuu hyvinkin sänkyynsä! :D

Ihanaa torstaita ihan jokaiselle!! <3

Tämän aamun joulukalenteriluukut

2 kommenttia:

 1. No on tuossa tähdessä ollut näpertelyä.

  Minun torstai alkoi huonosti, mutta Lassi Valtosen live esiintyminen joulukadulla pelasti päivän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuossa muuten, mutta kun tuo näkö ei ole enään ihan kaikista paras mahdollinen itsellä, niin pienten helmien pujottelu metallilankaan oli hiukan haasteellista. :D Mä kuvittelin, että se olisi vaikeampi, mutta se olikin ihan helppo ja tosi kiva tehdä.

   Ihana kuulla, että löysit päivääsi piristyksen!! <3

   Poista