perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukuun kahdeskymmenes


Tänään onkin sitten siivousurakka saatu päätökseen!! :) Tai tokihan sitä vielä aattona täytyy vessat siivota ja keittiötä ihan varmasti, mutta isoimmat hommat tehty. Lapset otettiin apuun ja sanottiin, että tämä on yhteinen juttu. Pienen alkumarinan jälkeen kaikki sujuikin sitten ihan hyvin. Ja lapset olivat kyllä tosi reippaita!! Tänään yritämme saada kuusen kasaan ja huomenna olisi tarkoitus se koristella. Kyllä sitä hetkeä onkin odotettu. :D Joulujuhlat ensin aamusta juhlitaan, sitten iltapäivästä tulee miehen vanhemmat käymään. Siinä se meidän huominen onkin sitten. Nyt voi huokaista!! :) Jouluruokia puuttuu enään pieni osa ja ne mieheni käy huomenna myös hakemassa, niin ei tartte enään miettiä niitäkään.

Tälle illalle kolme vanhinta menivät kavereidensa kanssa viettämään leffailtaa. Isot pojat samaan paikkaan ja neiti yhden kaverinsa luokse. Me ollaan nuorimman kanssa ihan kahdestaan kotosalla ja kyllä meinaa tuo jännitys olemaan jo aika suurta. ;) Mitään ei keksitä ja jos ite yrittää jotain ehdottaa, niin ne on ihan huonoja ajatuksia.... Onneksi päiviä on enään muutama aattoon. ;)

Oikein ihanaa perjantaita jokaiselle piipahtajalle!! <3

Tässä taas tämän päivän kalenteriluukkuja

2 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua teille! <3
  Meille tuli kuusen suhteen vähän muutoksia. Enon antama kuusi oli niin iso, että käytiin kuusivarkaissa hakemassa uusi ja pieni sulostuttaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Kyllähän se on tosi hankalaa, jos kuusi on liian iso... Onneksi löytyi teille korvaava ja sopivampi!! :)

   Poista