keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukuun kahdeksastoista


Taas ollaan yksi päivä lähempänä jouluaattoa. :) Me saatiin noin ihana karkkipuu ystäviltämme. Nam!! :) Nuorimman kummitäti tuollaisen teki meille. Lapset eivät meinaa antaa puun olla rauhassa, mutta sanoin, että mieluummin odotellaan rauhassa ja nautitaan sitten yhdessä siitä. Kun vähän aikaa joutuu odottamaan, niin sitä paremmalta ne maistuu. ;)

Tänään illasta meillä on nuorimman kerhon joulujuhla. Heillä ei ole tänä vuonna mitään esitystä, mutta on ihan mukava mennä kirkkoon laulamaan joululauluja, eikä tuollaiset kerhojen juhlat yleensä edes kauaa kestä. Että lapset jaksaa siellä olla, niin ohjelmakin yleensä heille suunnattu. Ja kiva niin! Tällä viikolla ei enään kerhoja olekaan, vaan joululoma sieltä jo alkanut. Nuorimmalla hiukan ollut tässä sopeutumista, kun isommat on kuitenkin koulussa ja hän täällä kotona mun kanssa. No nopeesti nää pari päivää tässä menee ennenkun loma alkaa kaikilla. Ihanaa!! <3

Oikein ihanaa keskiviikkoa ihan jokaiselle!! <3


4 kommenttia:

 1. Oi, oi miten herkullinen namikuusipuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! :) Eipä se mikään ihme, että lapset tätä haluaisi jo maistella. ;)

   Poista
 2. Miten tuo karkkikuusi on tehty ? Ihania juttuja täällä sinulla. Meillä ei tänä vuonna ollut mitään joulujuhlia, tai ei siis keretty siskon lasten juhliin. Oma on vielä niin pieni ettei ole kerhossakaan, mutta eipä mene kauaa kun jo siellä itkeä tirruutan kirkossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Karkkikuusessa on sisällä sellainen styroxi kartio, joka on liimattu kiinni tuollaiseen ruukkuun. Kuumaliimaa olen itse käyttänyt, kun tuollaisia tein kans viime jouluna. Sitten vaan karkki toisesta päästä kiinni kuumaliimalla ja sillain sopivin välein. Se tuotti mulle itselle eniten vaikeuksia, kun rivit eivät meinanneet pysyä suorassa. ;) Mutta lahjansaajat olivat kyllä hyvinkin iloisia. :)
   Meillä on käyty jo useampi vuosi lasten joulujuhlissa ja kyllä ne joka vuosi on yhtä ihania. <3 Tänä vuonna nuorimmalla ei ollut esitystä, vaan aikuisten vuoro oli tällä kertaa. Ihana juhla me saatiin silti viettää. Neidin koulunjuhla vielä on lauantaina. Isojen poikien juhlaan ei meillä ole mitään asiaa. ;) Sanoin heille, että sitten ysin kevätjuhlaan mä tulen, vaikka ette haluaisi. :D Kyllä ne juhlat on niin tosi ihania ja liikuttavia. Ja lapsille tärkeetä, että joku on katsomassa, vaikka ei omaa esiintymis vuoroa oliskaan. <3

   Poista