tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukuun seitsemästoista


Vielä tai enään viikko jouluaattoon, ihan kuinka sen asian ajattelee. ;) Lapset ainakin täällä sanovat, että vielä noin monta päivää... Itsestä taas tuntuu tosi lyhyeltä, että vaan viikko. Siivouspuuhia on tänään täällä tehty ja loppuviikosta sitten tehdään oikein kunnon siivous tai siis matot ulos, imurointi, moppaus, pölyjen pyyhintä, vessojen pesu ja petivaatteiden vaihto. Siinä meidän joulusiivous! Muuta en meinaakaan tehdä. Tuossakin ihan riittävästi joulusiivoa meille.

Mä eilen siivosin meidän tv-tasoa, kun siihen oli vaihteeksi kulkeutunut erinäisiä tavaroita. ;) Mä ihmettelin, että mistä ihmeestä nuo tuikut on oikein peräisin, kun mielestäni mä oon kynttiläjuttuihini laittanut kaikkiin ne, mitä mä omistan. No selvishän syy. Nuorimmainen oli laittanut tuikkutaloon Gormit-ukot asusteleen. :D Nuo kaksi kuvassa olevaa örkkiä löytyi siis tuosta talosta. Örkeille oli siis tehty hieno talo. Nyt tein hiukan toisenlaisen vaihdoksen ja kynttilät pääsivät valaisemaan pimeää ja ankeaa joulukuuta. Että kaikkea sitä voikin löytyä!! ;) Vaikka täytyy sanoa, että meidän perheessä ei hämmästytä yhtään mikään... Täältä voi tehdä jos jonkunlaisia löydöksiä!

Oikein ihanaa tiistaista päivää, eikä anneta tuon ulkona olevan synkkyden vallata mieltä!! <3 Kynttilöitä tai jouluvaloja palamaan, niin johan piristää kovastikin mieltä. Mä sytytän myös meidän led-kynttilät ja sähkövalot sisälle ja yritän ajatella kaikkea kivaa!! Myönnettäköön, että tänään se on todella haasteellista, mutta kun yhdessä niin ajatellaan, niin kyllä se kurja mielikin sieltä pois häviää, eikös vaan?
Lämpimiä ja iloisia ajatuksia jokaisen päivään!! <3

Tässä tämän päivän kalenteriluukut :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo ulkona oleva synkkyys meinaa kaivautua mieleen, vaan eipä auta näillä mennään mitä on. Piristää kuitenkin ajatus siintä, että joulu on jo viikon päästä ja saa luvan kanssa herkutella, jos ei se kuukauden kauhein aika satu taas just hyökkää päällensä. Sit ollaan taas mahakivuissa sohvan pohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuntuu välillä iskevän aika lujaa... Mutta jollain pienillä jutuilla tässä pidetään mieltä iloisena ja nautitaan pienistä hetkistä. <3 Niitä ei toivota jouluun!!! Mahakivut ei ole kiva joulukaveri.
   Mukavaa tiistaita teille!! <3

   Poista
 2. Niin se on kyl täälläkin, et lapsien mielestä vielä ja mun mielestä enää viikko! :D Täällä nyt kovin leipoillaan, viikonlopuksi sit siivoilut ja vähän jo ruokien valmisteluja. :) Kiireettömästi. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla aika monessa perheessä!! :D Siivoilut täytyy tosiaan jättää tuonne loppuviikkoon, että se siisteys vielä aattonakin pysyy. ;D Meilllä kans mennään kiireettömästi ja nautitaan tästä viikosta. Että jaksaa joulustakin sitten vielä nauttia.

   Poista