keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukuun neljäs

Nyt on taas kamera toiminnassa. :D Joskus sitä on vaan niin tosi näppärä näissä jutuissaan... ;)

Mutta tein nyt yhteispostauksen eilisen kalenterin saaliista, tämän päiväisistä ja tuossa yksi tänään tekemäni tulitikkutalokin myyntiin menossa. Yhdessä kuvassa on nuorimman rakkaat pehmot. <3 Oikeanpuoleisimman "hiirun" on nuorimmainen saanut alle viikon ikäisenä ja se on ollut tärkeä. Sen kanssa on nukuttu turvallisesti monet sairaalayötkin. Se on niin tosi tärkeä edelleen, sisällä ollessa hiiru kulkee mukana ihan joka paikkaan. Tänä iltana kokoonnuttiin taas porukalla katselemaan Toljanteria, niin nuorin istui mun sylissäni ja laittoi käsiinsä nuo pehmot katselemaan myös. Niiden päät olivat siis telkkaria kohti. Aika suloinen kuva!! <3 Oli muuten ihan hauska taas tuo Toljanteri. ;)

Eilen aamusta siis kalenterista tuli Tutti frutti karkkiaskit ja tänä aamuna neidille Touhulan puuhakirja ja nuorimmalle Yhdistä pisteet kirja. Löysin molemmat parilla eurolla kirjamessuilta (taisivat olla 3€/kpl) ja ajattelin silloin jo, että säästän ne joulukalentereihin. Ensin meinasin laittaa ne joululahjaksi, mutta sitten mietin, että onhan se mukavaa, kun on joulukuullekin jotain kivaa puuhaa. Tänäänhän niitä jo kovalla tohinalla tehtiin.

Illasta me päästiin musiikkiluokkien joulukonserttiin!! <3 Voi että oli ihanaa!! Konsertissa esiintyi kaikki musaluokkalaiset ja kyllä olivat opettajat tehneet upeaa työtä. Useammassa laulussa lauloivat moniäänisesti ja kaikissa oli joku luokka säestämässä jollain tavalla. Hieno oli kokemus!! Meidän neiti pääsi kanteleellakin soittamaan siellä. Kotona harjoittelu on ollut vähän niin ja näin, niin konsertissa ei tullut ainuttakaan virhettä ja näytti sille, että neiti nautti siitä soittamisesta. Kyllä tuntuu kaikkien näiden olleiden vaikeuksien jälkeen niin mahtavalta nähdä neiti siellä edessä muiden kanssa ja tekemässä samoja juttuja, kun muut. <3 Ihan mahtava juttu!! Niin jouluinen fiilis siitä konsertista kyllä jäi!! Ihanaa!!

Näillä fiiliksillä on mukavaa jatkaa tätä viikkoa... Oikein ihanaa keskiviikko iltaa ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

 1. Toljanteri on kyllä hauska. :) Katon aina Areenasta sen, kun en koskaan silloin ole tv.n äärellä kun sieltä tulee.
  Mukavaa viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on!! :D Hyvin sen pystyy sieltä Areenastakin katsomaan. Nuo lähetys ajat on kyllä hiukan haasteelliset... Siksi mä laitan kans sen nauhoitukseen, että iltapalan jälkeen saadaan koko porukalla se katsella.
   Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!! <3

   Poista