torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuun viides


 Tässä taas muutama valmistunut paketti torille. :) Tiskiharja ja bamburätti yhdessä. Kiitos ystäväni hyvästä ideasta!! <3 Nämä kaksi siis menee sinne joulutorille myyntiin. Jonkun paketista voi löytyä tämmöinen yllätys. ;) Näitä nimittäin meinaan laittaa myös joululahjaksi. Neidillä oli tänään viimeinen fysioterapia, ainakin tällä erää. Kolme vuotta siellä onkin käyty. Hiukan verran outoa nyt, kun ei enään tarvitsekaan mennä. Fysioterapeutille me vietiin pieni ontelokuitukori, jossa oli tuikkuja sisällä ja neiti teki ihan itse kortin. Ja kyllä niin tosi kauniin kortin tekikin!! <3 Harmi, kun en sitä muistanut kuvata ollenkaan...

Tämän aamun joulukalenteriluukuista löytyi kahdelle nuorimmalle rusinat ja tähti tarrat. :) Neiti jo keksikin tarroille käyttöä... Eipä hämmästyttänyt se asia ollenkaan. Heti aamusta jo ajatus kulkee, että mitä voisi tänään askarrella ja puuhailla. :D On se hyvä, että jollain tuo ajatus kulkee, kun itsellä ei aamuisin meinaa oikein tuo kone käynnistyä.

Oikein ihanaa torstaita ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. mäkin yksi joulu tein pikkulahjoiksi muutamille tuollaiset tiskiharja+ekoluuttu paketit. kivat ja käytännölliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se on ihana juttu, kun on käytännölliset!! :) Ja kun niin monella on kaikenlaista kertynyt nurkkiin, niin nuo ei jää sinne ikuisesti pyörimään. ;) Bamburätit tuntuu käteen kyllä tosi mukavilta.

   Poista
 2. Sinä se jaksat ahkeroida :) Mä laitoin käsityöt jo joululomalle, kun sain urakalla viisi frilla-huivia ja kahdet villasukat tehtyä - mulla, kun tahtoo käsitöissä mennä lapaluut jumiin :( Munkin tarvisi tehdä noita bamburättejä - jos sitten ensi jouluna...vaikka siihen onkin aikaa, niin suunnitelmissa on toteuttaa äitini haave aatosta kotona - tein oikein lahjakortin siitä <3 Mukavaa itsenäisyyspäivää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3
   Oothan säkin saanut urakoitua ihan reilusti!! Mulla kans vähän samaa ongelmaa, että nuo lavat ei oikein tahdo kestää... :( Mä satutin muutossa nuo lavat ja sen jälkeen niiden kanssa onkin sitten ollut enempi ja vähempi ongelmia. Tänään ei oikein peukalo enään meinannut toimia, mutta huomisen vielä kun kestää, niin hyvä on. ;) Tyynyjen ompelemisessa ei kyllä kovinkaan kauaa mene, kun mulla on saumuri käytössä.
   Nuo bamburätit on tosi kivoja tehdä!! :) Ja mallejakin löytyy ihan laidasta laitaan. Mutta melkeinpä paras käytön kannalta on tuo helmineule, se pyyhkii pöydät parhaiten, kun ei ole pelkkää sileetä neulosta.
   Ihana tuo lahjakortti idea!! <3
   Mukavaa itsenäisyyspäivää myös sinulle!! <3

   Poista
 3. Nuo tähtitarrat on kyllä kestosuosikkeja, jouluna ja muutenkin! Myönnetään.... ostan niitä aina keväisin kun aikataulut kaatuu niskaan ja sitä mukaa kun hommia tulee tehtyä liimaan kalenteriin tähtitarran. Tulee heti palkittu olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tähdet sopii kyllä ihan mihin tahansa vuoden aikaan, totta!! :) Tykkään itekin niistä tosi paljon. Ehkä sen takia niitä löytyi meiltäkin. ;)

   Poista