keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lasten pikkujoulupakettivaihtoEilen olikin postilaatikko ihan tosi täynnä!! :) Sieltä löytyi niin monta pakettia, joista yksi oli tämä tosi mieleinen paketti. Meidän nuorimmainen oli ihan innoissaan paketista, mutta moneen kertaan piti varmistaa, että onko tämä paketti äiti mulle. :D No on se, avaa vaan ihan rauhassa. Useamman kerran keskeytti avaamisensa ja varmisti. Kukaan muu ei saa tulla koskemaan sun pakettiin. ;)
Paketista löytyi herkkuja hirmuinen määrä. :D Vihreät kuulat nuorimmainen sanoi säästävänsä jouluksi. Aakkospussia eilen jo maisteltiin, samoin yksi tikkari. Aakkosia taisi syödä 3 kpl ja sitten sanoi, että loput mä äiti säästän. <3 Tarjosi myös isommille sisaruksilleen muutaman karkin.
Lämmin kiitos Peikkopojalle herkullisesta paketista ja oikein ihanaa joulunodotusta teille!!

2 kommenttia:

 1. ihanaa kun oli mielyttävä, siinä onpi tikkari jokaiselle ikävuodelle ;) Peikkopoika olisi itse halunnut kaikki, mutta suostui sitten että lähetään etiä päin =) ihana lukea että oli mieluinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos paketista!! <3
   Enpä ajatellutkaan, että on tikkari jokaiselle vuodelle. :) Olipa hauska idea!! Niinhän se lapsille on välillä vähän hankalaa antaa muille. Mutta kun itsekin saa, niin sitten siihen meillä aina suostutaan. ;)

   Poista