keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Salainen neuleystävä


Ja lisää ihania ylläreitä oli meidän postilaatikossa eilen!! :) Itse sain salaiselta neuleystävältäni ihanan kortin, jossa luki: "Tähdet ovat olemassa, että tietäisimme, kuinka korkealle unelmat voivat liitää." Niin kaunis kortti taas!! <3 Sekä tosi kaunista nauhaa ja laatikko joululahjalle. En tiedä kuinka noita raaskii käyttää... ;) Katotaan!! Mutta vielä on muutama paketti vailla päällystä, joten tarpeeseen kyllä tuli.

Kiitos aivan ihanasta yllätyksesta SNY!!! <3

4 kommenttia:


 1. Kauniissa paketointitarpeissa on usein se ongelma ettei meinaa raaskia käyttää. Mutta eihän niistä ole iloa kaapissakaan.

  Nämä jouluiset salaisuudet ovat aina ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on!! Millään ei raaskis niitä kauniita paketointijuttuja käyttää. Mutta sitten taas mietin, että kuinka paljon iloa se tuo saajalleen... Katotaan kuinka tässä käy. ;)
   Joulusalaisuudet on kyllä aivan ihania!! <3 Ihanaa, kun kohta saa niitä jaella ympärilleen. ;)

   Poista
 2. Itsekin olen varsin nuuka varsinkin tuommoisen nauhan kanssa, etten raaski sitä pakettia sillä kääriä! Mutta jos ja kun tiedän, että saaja ymmärtää ajatuksella paketoidun lahjan päälle, käytän mielelläni kaikkia erikoisia nauhoja ja papereita ja ripustan usein vielä pari koristetta mukaan pakettiin roikkumaan :-)
  SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama juttu. ;) Tänä vuonna tein poikkeuksen ja laitoin ihan tavallista nauhaa siihen. Toiset tosiaan arvostaa niin tosi paljon sitä kaunista pakettia, että on kiva niitä tehdä. Nykyään on kyllä tosi kauniita papereitakin. Mutta tuo Ikean punainen kuuluu suosikkeihin, on niitä muitakin, mutta se on sellainen, mihin pystyy yhdistää vaikka minkälaisia koristeita ja kortteja.
   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle SNY!! <3

   Poista