lauantai 23. marraskuuta 2013

Joululahjoja

Eilisen päivän ahkeroin joulupakettien kimpussa!! :) Yhtään lahjaa en ollut paketoinut tätä ennen. Nyt on sitten urakoituna. Muutama lahja jäi vielä pakkaamatta, kun loppu paperi kesken. Muutamille ystäville on jo vietynäkin ne. Eli avattu jo lahjojen jako!! :D Kiva se on saada niitä jo samantien annettua saajilleen. Mieheni toimistolle vietiin meidän porukan paketit ja heidän, ketkä tulee meille jouluaatoksi. Kummilasten paketteja meinaan postin mukaan laittaa tässä kohta puoliin. Osalle kummilapsista vie posti paketin, mutta osalle saan ihan itse antaa. Tänään meni jo yhdelle kummilapselle paketti ja huomenna seuraavalle. Tänä vuonna meidän lasten kummit saa joululahjaksi kuvan omasta kummilapsestaan. Otettiin kaikille koulukuvat, niin se on sitten lahja heille. :) Paketoidessani huomasin sellaisen jutun, että meidän paketit ovat tänä vuonna hyvin pitkälti kirja ja leffa painotteisia. Niitä tässä olen pitkin vuotta ostellut ja nyt sain paketteihin laittaa. Joten aika moni tietää siis mitä odottaa. ;) Ei vaan, meillä on lasten toivelistalla tosi paljon noita kirjoja ja elokuvia, ihan mieleisiä paketteja siis heille on tulossa. Ihan muutama lelupaketti on pienille tulossa, taisi kahdessa paketissa niitä olla. Yövaatteet kun vielä löytyy isoille pojille, niin hyvä on. Onko joku nähnyt jossain miesten koossa Mörkö tai Haisuli yöpukuja? Pitäisi olla pitkät housut ja pitkähihainen paita. Tai niin, että pitkät housut ja t-paita. Shortsipyjamia on kyllä näkynyt. Juttelin poikien kanssa, niin kuulemma flanellipyjama on ihan kiva myös. No onneksi on se sitten yhtenä oikein hyvänä vaihtoehtona!! :)

Ensi lauantaina me mennään viettämään mun tädin luokse pikkujouluja. Se on tosi kiva perinne ollut jo monia, monia vuosia. Taas päästään sinne sukulaisten kanssa. Neiti jo tuossa ilmoitti, että sielläkin hän haluaa kanteleen kanssa esiintyä. Walking in the air laulua meillä on kovasti harjoiteltu, joten eiköhän se ole sellainen biisi, mikä siellä kuullaan. :) Tykkään siitä tosi paljon itsekin. Siellä on aina joku miehistä pukeutunut joulupukiksi ja mieheni on ollut nyt useampana vuonna joulupukkina. Tänään kun juttelimme pikkujouluista, niin nuorimmainen kysyi, että miksi isin pitää aina olla joulupukki. Miksi isi ei voi olla kana? :D Niinpä, miksi isi ei voisi olla joulukana. :D :D :D Siitäpä täällä saatiin riemu ilmoille!! Sitä täällä sitten pohdittiin, että miksi ei voisi olla joulukanoja. ;D

Oikein mukavaa lauantai-iltaa ihan jokaiselle!! <3


6 kommenttia:

 1. Mä en ole vielä saanut edes joulukortteja kirjoitettua ja sulla on jo lahjatkin valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan niitä kortteja vielä ole.... Ja ihan hakusessa koko juttu. Ens lauantaina pitäisi jo ekat kortit antaa saajilleen... Vähän joulukirjettä tälle vuodelle mietin, mutta en tiedä, että ehdinkö sellaista enään tehdä. Monena vuonna oon sitä miettinyt, mutta aina jäänyt... Ehkä mä vielä senkin jonain vuonna toteutan. ;)

   Poista
 2. On kyllä hyvällä mallilla sulla jo lahjat. Ja niin kauniita paketteja tulee tuolla puna-valko-väriyhdistelmällä. Pitäis kans paketointi-urakkaa jo vähän tehdä. Oon kans melkein kaikki lahjat jo hankkinut, mutta nettikaupoista matkalla suurin osa vielä. Vaikein eli appivanhempien lahja vielä keksimättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin ite kovasti tuosta valko-puna yhdistelmästä. Jotenkin sellaisia raikkaan näköisiä paketteja. Tuota punaista paperia olisi kivaa saada sieltä Ikeasta lisää. Tuota kun voi käyttää muunakin vuoden aikana. Hyvällä mallilla siis sullakin on lahjajutut!! :)

   Poista
 3. Niin ihanaa puuhaa tämä lahjojen hankkiminen, paketointi ja antaminen. Täällä kans on jo kovin paketoitu lahjoja. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! <3 Se antamisen riemu on itselle jotenkin niin tosi ihanaa. Kun huomaa kuinka hyvä mieli saajalle tulee, niin itsellekin siitä tulee tosi hyvä mieli. Ihanaa, kun tekin olette päässet jo paketoimaan!! <3

   Poista