lauantai 17. marraskuuta 2012

Terveiset Salosta

Ajeltiin tänään Saloon ja Plaza ostoskeskukseen. Oli pakko ottaa kuva, kun keskellä ostaria oli niin kaunis asetelma!! <3 Tässä kuvassa ei ihan tarkkaa kuvaa siitä saa, mutta tosi kaunis se oli. Niin ihanan jouluinen.
Hiukan pitää ohi aiheen tännekin laittaa!! Käytiin Salossa neidin lääkärin luona ja niin ihania uutisia sieltä saatiin!!! Ensimmäisenä lääkäri totesi, että onpa ihanaa nähdä sinut neiti noin hyvässä kunnossa!! <3 Muutamaan vuoteen neiti ei ole siis ollut terveenä, kun ihan pieniä pätkiä. Nyt jo on terveenä ollut 2 kuukautta!! Meille siis tosi pitkä aika. Pituutta oli tullut 6 cm muutamassa kuukaudessa, kun tähän mennessä on pituutta tullut n. 2 cm vuodessa (kahden vuoden aikana siis). Voitte arvata, että neiti oli aivan onnessaan asiasta!! :) Myös mahtava uutinen oli se, että nyt neiti saa itse päättää, mitä ruokia hän haluaa maistella ja saa mitä vaan ottaa. Maitoa ja naudanlihaa ei tässä nyt ensimmäisenä olla kokeilemassa, mutta onneksi on paljon muitakin. Ja kun ruokavaliossa tällä hetkellä ruokia n. 35, pikkuveljelläkin on enempi. Lääkäri kysyi, että mitäs meinaat ensimmäisenä maistaa, niin kuulemma porkkanaa!! :D Äiti olisi arvannut ihan jotain muuta... Kenties jotain herkkuja!! ;D Mutta ei huono valinta ollenkaan!! Myös saatiin samalla reissulla tavata mun serkkua ja hänen tytärtään ja hänen perhettä!! <3 Ihana päivä siis meillä takana!!

Nyt hyvällä mielellä lopun viikonlopun viettoon!!
Ihanaa viikonloppua myös kaikille muillekin!!! <3

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että saitte iloisia uutisia!! Varmasti siivittää viettämään hyvillä mielillä viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan!! :) On niin ihanaa, kun yli kaksi vuotta tätä suota on tullut takuttua ja saada tämmöisiä uutisia!! Niin hyvällä mielellä kyllä ollaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Kaksi vuotta on pitkä aika ja vaatii asennetta koko perheeltä. Todella upeaa, että asiat ovat menneet parhain päin. Eipä sitä yleensä tule aatelleeksi, että tavallinen porkkana voi olla haluttu herkku joillekin :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten mukavaa, että saitte hyviä uutisia :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tää tuntui niin upeelta jutulta!! :) Oli pakko tännekin asiasta mainita, kun niin iloinen mieli meillä on!!
  No eipä mullekaan olis tullut mieleen, että porkkana olisi sellainen, mitä ensimmäisenä haluaa maistaa! :D Vaikka onhan porkkanaraaste tosi hyvää!! Keitettynä porkkana on niin erimakuinen, mutta sillä me nyt kuitenkin ensin aloitellaan. Kun raaste on sen verran voimakasta. Mutta kyllähän tää nyt ehdottomasti kokeillaan!! :)
  Se neidin ilme, kun sieltä lähdettiin, niin oli kyllä niin näkemisen arvoinen!! <3 Voi että kun oli niin onnellisen näköinen!! <3 Kyllä tästä on nyt taas hyvä jatkaa eteenpäin!!

  VastaaPoista