sunnuntai 18. marraskuuta 2012

To-do-haastelistani


Sain uuden haasteen Maximuksen Rajoitetut Herkut blogista.
haaste tehdä 8 kohdan To do-lista niistä keittiöherkuista joita on mielessään pyöritellyt tekevänsä...

Haaste laitetaan lisäksi eteenpäin neljälle :)

1. Maidottomia vanilja Fudgeja. Näitä olen haaveillut tekeväni jo monena jouluna, mutta aina jäänyt. Olis ihanaa kokeilla, että onnistuisinko ja tykkäisköhän meidän lapset.

2. Sorbetti. Sitä olen myös kauan haaveillut kokeilevani, mutta enpä ole saanut aikaiseksi.

3. Gluteeniton vispipuuro. Tykkään ite tosi paljon vispipuurosta!

4. Gluteenittomia lettuja. Olen päässyt kerran maistamaan todella hyviä lettuja ystäväni tekemänä. Kotona niitä en vielä ole tehnyt.

5. Minttu-suklaajäädyke. Ja että siitä saisi laktoosittoman! :)

6. Gluteenittomia hyvän makuisia sämpylöitä. Muutamia ollaan kokeiltu, mutta niistä ei mitään ihan huippuhyvänmakuisia ole tullut. Olis ihanaa saada tosi maukkaita sämpylöitä! Tää on kyllä nyt kokeilun alla seuraavaksi, kun sain yhden tosi hyvän reseptin.

7. Marmeladeja. Myös monen joulun listalla ollut, että olis kiva kokeilla, vaan aina jäänyt...

8. Savuporojuustokeitto. Olis ihanaa kokeilla itse tehtynä tuota keittoa! Luulisin, että tuosta saisi myös lapsille oman version. Aika paljon karsitun, mutta onneksi sitten voi korvata toisella ruoka-aineella.

Mun täytyy tähän yksi leivonnainen mainita, kun haaveilin pitkään, että olis ihanaa tehdä Runebergintorttuja. Sitten sain neidin koululta respetin, mikä sopi myös meille, niin sitten tehtiin niitä porukalla. Ja olivat kyllä tosi hyviä!! :)

Hiukan tuollainen herkkupainotteinen lista, mutta näitä mun haaveissani on ollut jo kauan!! :) Katsotaan, että koska mä saan tämmöiset haaveeni toteutettua. Laitan tänne sitten kuvia sitä mukaa, kun listaani saan toteutettua!! :)

Kiitos paljon tästä haasteesta MaxinMami!!! <3

Itse haluan laittaa tämän haasteen eteenpäin:


ja


ja


ja


Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille!!! <3

8 kommenttia:

 1. Hei tämähän on kiva haaste! itsekin aloin heti tehdä omaa listaa mielessäni :) teillä olnkin aikamoista säätöä, että saatte yhdistettyä nuo allergiat. Mutta ihanaa, että olet innokas testailemaan! Silleen varmasti herkkuja löytyykin omaan makuun.

  VastaaPoista
 2. Tää oli mun mielestä myös hauska haaste!! :) Nappaa vaan mukaan!!
  Kaikenlaista sitä on tullut kokeiltua, välillä paremmalla menestyksellä ja välillä hiukan heikommalla... ;D
  Meidän kaksi nuorinta tykkää maistella kaikkia uusia juttuja, niin sillä sitä on tullut kokeiltua kaikenlaisia. Ja nyt tuo oma gluteeniton juttu on hiukan tehnyt muutoksia omaankin ruokavalioon. Hyviä juttuja oon kyllä saanut maistella! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! :) Innostuinkin niin, että oma listanikin on jo julkaistu ;)

  VastaaPoista
 4. Tämä taitaa olla haasteiden ja tunnustusten aikaa :) Minun blogissa on sinulle tunnustus. Ota talteen ja laita kiertoon :)

  VastaaPoista
 5. Oi, mun piti kommentoida vaan et vispipuuro on hyvää ja mummon tekemä oli parasta ( mummo kuollut, siksi mennyt aikamuoto ). Sit luin jutun loppuun ja huomasin et haaste on osunut omalle kohdalle. :) Tätä täytyy hetki miettiä ja julkaista lista blogissa tuonnempana. Kiitos kivasta tehtävästä. :)

  VastaaPoista
 6. No huhhuh! Tulin sulle haastetta tuomaan ja täällä olikin haaste minulle :D Noh nappaan sen mukaani ja toivon, että sä käyt nappaamassa omasi. Pitääpä oikein miettiä, mitä sitä itse alkaa vastailemaan näihin.... Hmm....

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta. Onpas aikamoinen haaste. Nappaan mukaan ja vastailen pian. Tällei joulun alla luulis olevan helppo vastailla...luulisi. :)

  VastaaPoista
 8. Mä ajattelin ensin, että tää tuottais kauheesti päänvaivaa, mutta eipä tuottanutkaan. ;) Olisin keksinyt tämän lisäksikin vielä juttuja, mitä olis kiva kokeilla!! ;D Tää oli hauska haaste!

  Mutta ei tämän toteutuksella ole kyllä mikään kiire!! Toteutelkaa ihan rauhassa näitä haasteita!! Ja napatkaa mukaan, ne mitkä tuntuu omilta jutuilta! :) Ei siis mitään liian suuria haasteita ole tarkoitus kenellekään laittaa!!

  Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

  VastaaPoista