perjantai 16. marraskuuta 2012

Terveiset kädentaidotmessuilta! :)


Pääsin tänään käymään kädentaidot messuilla Tampereella!! <3 Oli kyllä tosi hieno reissu taas!! Muutamia löytöjä kuvasin tähän, osan laitoin jo paikoilleen, niin niistä ei enään kuvia saanut... Helmet kun ehti jo mennä omiin kolosiinsa. ;)
Näkemistä oli kyllä vaikka kuinka paljon!! Mun ihan ehdoton suosikki oli Kauhavan kangasaitan huovutetut helmikaulakorut. Langasta tehty siis huopaisia helmiä. Olivat tosi kauniit! Muutaman kerän sitä lankaa ostin ja ajattelin kokeilla josko vaikka onnistuisin niiden helmien tekemisessä. :D Tuota lankaa ostin joulunpunaisen ja harmaan.
Mustista helmistä ajattelin kokeilla avainkaulanauhaa. Siihen sekaan kokeilen sitten jotain valkoista tai hopeista. Katotaan mitä niistä sitten lopulta kans tulee.
Pääsin joulukorttipajassa kokeilemaan kaikkia hienoja välineitä ihania. Mulla ei itselläni ole juurikaan noita kortinteko juttuja, äidilläni kyllä niitä on vaikka kuinka paljon kaikkia papereita ym. Äitini osaa tehdä toinen toistaan kauniimpia kortteja!
Myös aivan ihana idea oli sellainen, missä oli lasipurkin päälle laitettu pitsistä tarrateippiä, ostin yhden itsellenikin testattavaksi (meinaan kokeilla "kakkupurkkien" päälle). Aivan ihania teippejä heillä olikin valikoimassa! Ihan laidasta laitaan löytyi. Mä ite ostin paketointiin sopivaa teippiä kans, siinä on musta pohja, jossa valkoisia nuotteja. Kaunista mielestäni sekin! Hiukan valinnanvaikeus siellä kyllä oli... Mutta tyytyväinen olen ostoksiini.
Tuossa kuvassa alla on yksi tuubuhuivi kokeilu (löysin ihania lankoja tuohon). Siitä tuli ihan liian lyhyt, mutta sellaisena kaulurina ihan ok. Siis vähän niinkun kaulaliina. Seuraavaan pitää tehdä silmukoita aika paljon enempi... Mutta näin kokeilemallahan nää jutut selviää! ;D
Huomenna meillä auto suuntaa kohti Turkua ja neidin lääkäriä. Joten hiukan verran autossa istumista meillä on tiedossa. Lapset ovat jo pakanneet kyllä tekemistä automatkalle, joten eiköhän se ihan hyvin suju. Usein meidän pitkätkin automatkat sujuu ihan hyvin! Kiva niin! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti