keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukuun seitsemäs päivä
Nuorimmalla on koululla joulumyyjäiset, joihin lupasin jotain puuhailla. :) Näitä joulupukin rekiä oon tehnyt sekä omiin myyjäisiin että seurakunnan myyjäisiin ja kaikki on mennyt mitä oon tehnyt. Ostin noita joulupukki suklaita jostain, mutta nyt en enään muista, että mistä. ;) Mutta onneksi niitä on vielä muutama jäljellä, niin pääsen vielä vähän askartelemaan. Pikku rusetit ostin Tigerista ja niitä riittää myös joululahjojen päälle. :) Olivat kivan värisiä, niin ostin vähän enempikin niitä.
Reessä käytin pohjalla KitKat patukoita, sit pari Kinder suklaapatukkaa, kaksi karkkikeppiä, joulupukkisuklaa, vähän nauhaa ja rusetti. Siinä on valmis reki. :) Kiva pieni tuliainen jollekin ystävällekin. Ja karkkinahan tässä voi käyttää ihan mitä vaan karkkia mistä saaja tykkää. Joku oli tehnyt myös sellaisia rekiä, että oli paketoinut kaikki karkit. Niistäkin tuli tosi kivannäköisiä. :)

Oikein mukavaa keskiviikko iltaa kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Tosi hauska idea!
  Ja varmasti tekeekin kauppansa myyjäisissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Nää on tietty lapsista niin kiva juttu, mutta kyllä näitä meni ihan aikuisillekin kaupaksi. On sellainen sopivankokoinen vieminen. Huomenna vielä muutaman näitä teen. Tai tänään jo, jos vaan ehdin. :)

   Poista
 2. Voi vitsit miten ihania <3
  Mukavaa keskiviikkoiltaa.

  VastaaPoista