torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukuun kahdeksas päiväOlin ensimmäisenä adventtisunnuntaina myymässä joulumyyjäisissä. :) Ihmisiä oli paikalla ihan älyttömän paljon. Myyjäiset kestivät 3 tuntia ja 2,5 tuntia oli ihmisiä niin paljon, että siellä ei meinannut päästä eteen eikä taakse päin. Onneksi kauppakin kävi tosi hyvin. :) Olin todella tyytyväinen päivääni kaikin puolin.
Oli myös niin mukavaa, kun näin muutamia sellaisia ihmisiä, joita en ole nähnyt moneen vuoteen. Niin kiva oli heidän kanssaan vaihtaa kuulumisia. :)
Muutamia uusia ideoitakin tuonne myyjäisiin sain tehtyä. Kädentaidot messuilta lähdin etsimään uusia ideoita mitä olisin voinut tehdä sekä myytäväksi että sitten antaa ystäville lahjoiksi, mutta sieltä en löytänyt mitään. Onneksi facessa on aktiivinen jouluryhmä mistä löytää kaikkea kivaa. <3 Sain monta ideaa sieltä mitä oon sitten tehnyt muutamille ystävillenikin lahjaksi.
Pellavasydämiä tulee joka vuosi tehtyä, niitä on niin kiva näprätä. Nämä ovat sellaisia mitä teen usein jonain kesäpäivänä, niinkun tänäkin vuonna. Ehkä niitä tulee taas ensi kesänä puuhailtua. :D Villasukkia teen ympäri vuoden ja ens vuodella on jo muutamat tuossa valmiinakin. :) Niitä on niin mukava myös tehdä ja jos sohvalle istahtaa, niin on kiva, kun on käsille jotain puuhaa. Betonitöitäkin on kesällä helpompi tehdä, kun ruveta talvella kylppäriä sotkemaan. Ulkona ne kuivuvatkin paljon nopeammin ja paremmin. Se on sellaista kivaa tekemistä myös. Kaikki käsillä näpertäminenhän sitä kyllä on. :)

Mukavaa torstaita kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja myynnissä! Joulumyyjäisissä on aina niin kiva jouluinen tunnelma. Olen itsekin ollut useita kertoja myymässä villasukkia. Olen myös sellainen, etten osaa olla näpertelemättä :)
  Mukavaa torstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!! :)
   Kyllä joulumyyjäisissä on vaan niin ihana se tunnelma. Mukavaa, kun vähän pääsee katselemaan ja ihailemaan mitä muut ovat tehneet.

   Poista
 2. Onpa sinulla ollut ihania juttuja myynnissä <3
  Olet kyllä hurjan taitava käsitöissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi!! <3
   Mä niin nautin kaikesta käsillä näpräämisestä. Saa unohtaa kaiken muun ja vaan olla hetkessä. <3

   Poista
 3. Joulumyyjäisissä on aina oma tunnelmansa. :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niissä on niin oma ihana tunnelmansa!! <3 Monena vuonna oon itse ollut myymässä ja sitten on noissa lasten joulumyyjäisissä käyty.

   Poista