keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Meidän joulukalenteritVihdoinkin etsintäni tuotti tulosta. :D Löysin meidän teineille kuvalliset Muumi-kalenterit. Enpä olisi arvannut, että Citymarket on se paikka mistä ne löytyy. Isoilla pojilla kun oli haaveissa ja toiveissa kuvakalenterit Muumin kuvilla. Nyt on sitten kaikille lapsille omat kalenterit. <3
Vanhimmalla on siis tuo kuvallinen Muumi kalenteri. Hänellä on parina vuonna jo aiemminkin ollut kuvallinen Muumi kalenteri. Silloin ne olen löytänyt postista.
Toiseksi vanhimmalla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kuvakalenteri ja myös tuo Muumi hänellä. Karkkikalenteri oli vielä viime vuonna, mutta tänä vuonna nyt sitten näin.
Muumi-kalentereita siis metsästin ja yritin löytää. Ehdotin myös josko olisin ostanut jonkun muun kuvan, mutta eipä kelvannut. ;) Molemmat kuitenkin halusivat itse vielä omat kalenterit.
Neidillä on Halvan karkkikalenteri. Hän halusi ehdottomasti valmiin karkkikalenterin. Luulin, että Haribo kalenteri olisi ollut sellainen meille sopiva, vaan eipäs ollutkaan... Siinä kohtaa tuli suuri itku ja kiukku. Onneksi sitten seuraavalla kauppareissulla löydettiin Halvan kalenteri, jossa ei ole mitään ylimääräistä, pelkkää sokeria ja väriaineita. :D Niin oli onnellinen tyttö. <3 Nyt olisi löytynyt toinenkin, mikä oli pelkkää salmiakkia, mutta ei se mitään. Olen niin tyytyväinen ja onnellinen, että löytyi sopiva karkkikalenteri. Neidillä on myös partiokalenteri, koska itse niitä myy.
Nuorimmalla on Star Wars kalenteri. Tätä hän haaveili jo viime vuonna, mutta en raaskinut ostaa. Tänä vuonna löytyi nyt sitten samalla hinnalla, kun Lego City kalenteri, niin pääsi sitten valitsemaan tämän. Onnellinen kalenterin omistaja myös oli nuorinkin. <3 Hänellä on myös tuo partiolaisten kuvakalenteri toisena. Siitä saa muuten avata ensimmäisen luukun jo tämän kuun loppupuolella, ensimmäisenä adventtina. Jännittävää aikaa kyllä. :)
Muumi kirjakalenterin ostin, koska se näytti itsestäni niin kivalta. :) Kaksi nuorinta saavat sitä sitten vuorotellen availla. Siitä pitäisi joka päivä tulla oma pikkukirja. Katsotaan mitä sieltä sitten paljastuu.
Itselleni ostin tuon kalenterin mitä jo aiemmin täällä esittelin. Tykkään niin kovasti tuosta maisemasta, että saa nähdä raaskinko avata niitä luukkuja. ;)
Ei mulla yleensä ole tapana ostella noita kalentereita itselleni, mutta tänä vuonna sellaiset tuli hankittua. Nuorin oli kyllä tosi iloinen, kun äidilläkin on oma kalenteri. :D

Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!! <3

12 kommenttia:

 1. Mä haaveilen Baby lips kalenterista...mut en tiiä raaskinko laittaa 30 euroa siihen *mietintämyssy*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukavalta kuulostaa tuo kalenteri!! Hinta ei niinkään... ;) Joko sait ratkaisun asiaan tehtyä?
   Mukavaa loppuviikkoa!! :)

   Poista
  2. En ole vielä osannut päättää =).

   Poista
 2. Kivat kalenterit ovat lapset valinneet.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä joulunodotus on paljon mukavampaa. :) Nuorimman kalenteri piti nostaa kaapin päälle, ettei niitä "vahingossa" mennä availemaan. ;)
   Mukavaa loppuviikkoa!! <3

   Poista
 3. Hyvä, että jokaiselle löytyi mieluisa kalenteri. On noita kalentereita nykyään monenlaisia! Ja se on kiva vaan, tekee joulun odotuksesta jännemmän. Ja sitten päälle vielä Ylen joulukalenteri! On tämä joulun odotus ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se joulun odotus paljon mukavampaa, kun on kivat joulukalenterit. Oon kyllä niin samaa mieltä!! Kyllä on mukavaa, kun jokainen löytää omanlaisensa kalenterin.
   Toivottavasti Ylen joulukalenterikin olisi mukava!! :)
   Niin on!! Joulun odotus on aivan ihanaa. <3

   Poista
 4. Tokihan äidillä pitää olla oma kalenteri :) Itsekin pidän kauniista kuvakalentereista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna nyt näin on. :) Mä oon monena vuonna kaupoissa ihaillut kauniita kuvakalentereita, en oo koskaan raaskinut niitä ostaa. Nyt sitten ostin. <3

   Poista
 5. Teillä on kalenteri asiat kyllä hyvällä mallilla,mutta niin on täälläkin. ;) Kiitos vaan neidille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on hyvä mieli odottaa joulukuun ensimmäistä päivää. :) Niitä päiviä täällä jo lasketaan. Partiolaisten kalenterista saakin jo kohta avata ekan luukun.
   Olepa hyvä!! <3 Kiitos itsellesi!! <3

   Poista