sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Marraskuun puoliväliTähän alkuun nyt hiukan ihan muuta asiaa, kun jouluista... Mutta mikä vaan on kovasti vaikuttanut tämän vuoden joulunodotukseen. Toisesta blogistani voi lukea asiasta enempi, jos kiinnostaa, tähän ihan muutama sana. 3,5 kuukauden epätietoisuus on nyt ohi!! <3 Ja ihana niin!! Mua on tutkittu oikein urakalla ja pelätty todella vakavaa sairautta. Toissa päivänä sain tiedon, että patissa ollut pahanlaatuisuus ei tuo mulle, kun viiden vuoden seurannan (alunperin sanottu koko aika, että se on hyvänlaatuinen, mutta muuttui matkan varrella). Voin kertoa, että koko perhe ja kaikki läheiset huokaisivat suuresti. Mun joulunodotus on ollut yhtä epävarmuutta, vaikka hyvällä mielellä oon pääsääntöisesti ollutkin. Siksi blogini on viettänyt hiljaiseloa, enkä ole jaksanut muidenkaan blogeissa vierailla. Mutta nyt meillä on ihan täysin toisenlainen fiilis ja joulun aikaan on järjestetty pari ihanaa juttuakin jo. Pitkä postaus varmastikin tulossa, mutta yritän hyvin lyhyesti kertoilla. :D
Senkki muutti eteisestä olkkariin ja sai päällensä uuden kaitaliinan ja muutaman valon ja koristeen.

Kotimme on saanut eilen jouluisia juttuja jo vähän!! <3 En ole seitsemään vuoteen ostanut uusia jouluverhoja, tänä jouluna halusin sellaisen hankinnan tehdä. Ja olen niin tyytyväinen, varsinkin keittiön verhoihin!! <3 Ihanaa uutta vaihtelua. Joulukoristeet saavat vielä odottaa varastossa kiltisti, täytyy ne jossain kohtaa hakea, kun lapset niitä jo kyselee kovasti. ;)

Tv tason koristeita (osa jo vaihtoi kyllä paikkaa...)

Käsityökahvilassa oon käynyt koko syksyn joka toinen viikko ja viime kerralla opeteltiin jäljentämään silmukoita. Oon mä joskus jo aiemminkin näitä tehnyt, mutta kun ei riittävästi harjoitellut, niin koko taito unohtui... Nyt tein kuitenkin kahtiin villasukkiin kissoja. Eipä se lopulta niin vaikeeta ollut, kun vaan uskaltautui kokeilemaan. ;)

Vähän lähempää kissojen kuvaa :)
Toinen näistä oli jo valmiiksi tehty, toisen tein nyt sitten, kun opettelin homman uudelleen

Tykkään tosi paljon noista kynttilöistä!! <3

Meidän pihakin sai vähän kauneutta, kun ystäväni toi callunan siihen ja äitini antoi noita marjakuusen oksia (eiköhän se ollut se nimi....). Alunperin piti noista oksista katkoa oksia tuohon callunan kaveriksi, mutta en mä raaskinut, kun tykästyin oksiin niin kovasti. :) Joten siksi oksat koristavat nyt meidän etuovea.Tämmöiset enkeleistäni sitten lopulta tuli. :) Sain veljeni vaimolta kasan kankaita ja sieltä löysin tuota vaaleaa kangasta. Yhdestä lehdestä bongasin kivan idean. Kankaalle levitettiin reilusti liimaa, jonka annettiin tietty kuivua. Sitten vaan siihen piirsin siiven ja leikkasin. Laitoin mä vähän tuota kimallettakin. Itse kun tykkään kimaltavasta. ;)

Mun ensimmäinen enkeli ja tätä oon miettinyt, että mahtaako jäädä ihan meille kotiin ;)
Innostuin tekemään myös muutaman tontun. Näitä tarttis vielä tehdä vähän lisää. :)

Kävin tällä viikolla ihan yksikseni kaupungilla ja kävin rauhassa parissa kaupassa kiertelemässä. Löysin näin ihania joulukortteja!! <3 Osan joulukorteista olin jo kirjoittanut ja osa on edelleen ostamatta, mutta näitä joulukortteja sitten kirjoittelin ystäville ja sukulaisille. Tässä kuvassa ei näy, mutta korteissa on kaunis kimallus, johon toki heti ihastuin. ;) Toki mua viehätti ihan tosi paljon tuo, että korteissa on LUNTA!!! Voi että kun sitä mä jo niin kovasti odotan. Mutta postimerkkejä vailla on suurin osa korteista jo.

Mun tekemät kynttilät
Neidin tekemät kynttilät
 Mä ilmoitin itseni ja meidän neidin työvänopiston kynttiläkurssille. Kurssi oli yhtenä päivänä ja muutaman tunnin. Luulin, että me vaan valetaan sopiviin kippoihin kynttilöitä, mutta me päästiinkin kastamalla niitä tekemään!!!! <3 Siis ihanaa!! Neitikin innostui ja teki 6 kynttilää, itse tein 9 kynttilää. Tämä homma on sellaista mistä tykkään. Aikaahan tässä hommassa kuluu, mutta se hetki oli jotenkin niin ihana, kun luokkahuoneessa vallitsi rauhallinen tunnelma. Ajatuksia vaihdettiin, mutta se kiireettömyys. Voi että nautin!! Ja siitä, että itse en voinut tehdä mitään muuta, kun neuvoa neitiä. Tosin hän ei mitään apua alun jälkeen tarvinnut. ;) Suoritui todellakin hienosti tästä hommasta. Nuo neidin kynttilät on pohjasta paljon kauniimman mallisia, kun omani. :D Mutta kivaa oli ja ihanaa, kun ei käytetty mitään tuoksuja!!! <3 Me oltiin ajasta suunnilleen puolet eli kaksi tuntia. Meidän lähdön jälkeen opettaja rupesi vasta tekemään tervasta ja mehiläisvahasta tuoksuvia juttuja, mihin olisi voinut nuo valmiit kynttilät vielä kastaa. Itse en pysty polttamaan tuoksullisia lainkaan, enkä neidin kanssa uskaltanut ottaa riskiä, että olisimme testannut kuinka käy tervan kanssa, koska tuoksu pienessä luokkahuoneessa olisi varmasti ollut hiukan erilainen, kun mitä yhdessä kynttilässä se tuoksu olisi ollut. Saimme viettää siis tosi kivan päivän ihan kahdestaan!! <3

Tässä meidän joulunodotusta pitkästikin, toivottavasti ette ihan kyllästyneet, kun asiat näin pomppi laidasta laitaan. Nyt mulla rupee pikkuhiljaa itsellekin tulemaan jouluista fiilistä ja jotenkin ymmärrys siitä, että parin viikon päästä on oikeesti jo joulukuu!!! En meinaa pystyä sitä käsittää ollenkaan. :D Mutta ihanaa!! <3 Joulumyyjäisiin varasin pöydän ja sinne oon muutamia juttuja jo tehnyt ja uusia ideoita on pari löytynyt. Suurimmaksi osaksi mennään niillä vanhoilla ideoilla. :D

Oikein ihanaa marraskuun puoliväliä kaikille!! <3 Nautitaan joulunajasta ja tunnelmasta!! <3

8 kommenttia:

 1. Ihania sukkia ja puutonttuja! Ja hienoa, että uutiset terveydestä olivat helpottavia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Kyllä tässä nyt saa huokaista helpotuksesta ja nauttia joulun ajasta. Nyt jo joulumyyjäisiin pöytä varattuna ja sinne oon yrittänyt juttuja tehdä. Onneksi pystyy jotain jo puuhailla!! :)

   Poista
 2. Tuota kynttilöiden valantaa minäkin haluaisin kokeilla. Itsekin välttelen tuoksukynttilöitä, helposti saan niistä kamalan päänsäryn. Muutaman merkin olen löytänyt, joissa tuoksu on niin lievä, että olen säästynyt ilman päänsärkyä.
  Ihanaa, että hoidot auttoivat ja sait ilon joulun odotukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kynttilöitä oli kyllä ihana tehdä!! <3 Nautin ihan tosi paljon!! Kerran aikaisemmin oon saanut testata tuota ja silloinkin kyllä tykkäsin. Tuoksut tekee mulle migreenin ja henkeä rupee ahdistamaan ja ääni menee. Mutta eipä täällä meillä kukaan muukaan tykkää tuoksuista.
   Kyllä nyt voidaan huokaista helpotuksesta ja nauttia joulun ajasta!! <3

   Poista
 3. Olenkin ajatellut, että blogisi on ollut kovin hiljainen tänä vuonna. Onneksi uutiset olivat kuitenkin hyviä ja voitte aloittaa joulunvieton hyvil mielin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä ollaan huokaistu asiasta ihan suuressa määrin!! <3 Onneksi asia on nyt päättynyt hyvin, eikä tartte miettiä.
   Paljon on ideoita taas tullut, mutta katotaan mitä ehdin tässä toteuttaa enään!! :D Onneksi ensi vuonna on uusi joulu, ideoita voi käyttää silloin. Mitään stressiä en näistä hommista ota!! :)

   Poista