keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Löylytuoksu pussukoita


Pitihän tämäkin homma nyt testata!! :D Niin moni on näitä pussukoita tehnyt, että halusin myös kokeilla.
Kuivasin siis koivunlehtiä (Puu on kummieni pihasta, kummitätini kaatoi koko puun, kun kyselin koivunlehdistä. On ollut kuulemma kaatolistalla, joten ihan laillisesti tämä homma on tehty. ;)) ja ensin laitoin ne kuivumaan suodatinpusseihin. Sen jälkeen leikkasin kankaasta pieniä paloja, että sain ne suodatinpussitkin sinne sisään mahtumaan. Kiitos muuten serkku rakas pellavakankaasta!! <3 Osa pääsi tähän käyttöön ja osasta tulee sydämiä. Ompelin pussukat kiinni ja ne pussit, mitkä annan jo nyt heti, niin laitoin sellofaanipusseihin ja päälle leikkasin kartongista koivunlehden.
Koivunlehden taakse kirjoitin ohjeet kuinka näitä käytetään. :)
Yksi idea taas joululahjaksi. Mietin, että jos antaisi jollekin lahjaksi tämmöisen pussin ja pefletin. Me kun tehtiin kuntoutuksessa keväällä peflettejä tai siis painettiin niihin kivoja kuvia. Ja saunasieni lisäksi ja nätisti sellofaanipakettiin, niin siinä kiva joululahjaidea sille, joka tykkää kovasti saunoa. :)
Pusseihin voi kuivattaa myös jotain muuta, kun koivunlehtiä, mutta itse tein koivunlehdillä tämän ekan satsin. Ehkä ens kesänä sitten jotain muuta. :)
Mukavia heinäkuun viimeisiä päiviä jokaiselle piipahtajalle!! <3

12 kommenttia:

 1. Tulipas kivoja pussukoita. Sinulle on tunnustus blogissani http://mummolatyyliin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos tunnustuksesta!! :) Käyn poimimassa sen matkaani tässä jossain kohtaa.

   Poista
 2. Kiitos kivasta vinkistä! Tosi kiva lahja idea. Itse olen kuivannut koivunlehtiä teeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä!! :) Koivunlehdet ovat kyllä monikäyttöisiä. :) Myös noita muita tuoksuja tässä mietin, josko ens kesänä testais.

   Poista
 3. Onpa kiva kun kankaat tulivat hyötykäyttöön=) Ihania juttuja oot jälleen keksinyt toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ihanaa, kun mulle ne annoit!! <3 Vielä täytyy leikellä sydämiä ja niitä tehdä. Nyt vaan hiukan menee taas aikaa, kun koulut alkaa. Mutta jossain kohtaa kyllä täytyy näperrellä jotain, niin jaksaa itsekin paremmin. ;)
   Kiitos paljon!! <3 Terkkuja täältä kaikilta teille kaikille!! <3

   Poista
 4. kiitos mahtavista vinkeistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä!! <3 Kiva, kun olet käynyt täällä kurkkimassa!! Yritän tässä ennen joulua löytää jotain uusia kivoja juttuja. Lumiukkosoppiin on jo nuo kortit tehtynä, mutta ne on sellaisia, joita on tehty jo tosi monena vuonna... Ehkä jotain uuttakin löytyy vielä. ;)

   Poista