tiistai 28. heinäkuuta 2015

Lisää betonitöitä

Pitihän sitä vähän lisää tehdä betonihommia. :D Tykästyin kovasti noihin pöllöihin, vaikka ne eivät pysykään pystyssä... Saa nähdä, että saanko ne jollain tavalla pysymään. Silikonimuotti kun ei ihan tasainen ole ja sitten takana omat epätasaisuudet. Mutta yritän vielä kokeilla, että kuinka ne saisi pystyssä pidettyä. :) Kyllähän ne toki johonkin voi nojaillakin.
Täytyy varmaan toinen säkillinen betonia vielä ostaa, että saan tehtyä kaikki mitä oon suunnitellut. Ajattelin, että tekisin noita maitopurkkituikkuja vielä lisää ja kahvipussin mallisiakin olis kiva tehdä useampi. Ikeasta täytyy käydä hakemassa tuikkukippoja, mutta niitä saa sitten samalla haettua, kun betoniakin hakee lisää. :)
Hiukan tässä nyt kuitenkin mietinnässä, josko menisin Tallipihalle myymään taas joulun alla. Kun näitä myytäviä tässä nyt rupee näköjään syntymään enempikin. ;) Mutta yksi myyntipäivä olis todella sopiva, yhtään sen enempää ei tarttis olla. Katotaan mitä tässä nyt keksitään. :)
Mutta ainakin joulupaketeista näitä löytyy tänä jouluna!! :D Niitä mä oon suunnitellut jo kovasti. Tuliaisiksi vein näitä jo nyt kesällä, kun näin kovin syksyisiä nää kelit ovat olleet, niin tuikkuja jo voi hyvinkin poltella.
Mukavia heinäkuun lopun päiviä!! <3

10 kommenttia:

 1. Sulla nää näyttää onnistuvan hienosti. Nuo pöllöt on kyllä ihania. Entä jos niihin valuu vaiheessa laittaisi narun sinne betonimassan väliin, niin niitä saisi sitten roikkumaan vaikka minne.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi!! <3 Kyllähän näissä vielä on opettelua, mutta osa on onnistunut ihan hyvin.
   Kiitos ideasta!! :) Tuo olikin hyvä ajatus, niin saa tosiaan roikkumaan pöllöjä minne vaan. Täytyypä seuraavassa satsissa kokeilla. Täytyy käydä välillä hakemassa uus säkki betonia. ;)

   Poista
 2. Nalle tyyny on minusta kaunein. <3 Söpöt kuvat vaan iskee muhun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3 Mä löysin noita servettejä kotoa ja tänään löysin lisää. Näin ne mun jemmat pikkuhiljaa sieltä löytyy ja ehkä saan kaikki askartelujutut samaan paikkaan. :D

   Poista
 3. Tuolla aiemmassa betonijutussa kyselit saappaista. Mä tein ihan tavallisiin kumppareihin enkä poistanut sitä kangasvuoria enkä öljynnyt tmv. Täyttämisen jälkeen jossain vaiheessa huomasin, että pikkasen vettä tuli ulos parista kohtaa ( fb:n ryhmästä sain jonkun lapsen vanhat saappaat ) kun olivat rikki, niin ilmastointiteipillä paikkasin ja niin onnistui. Mattopuukolla parit viillot ja revin saappaan kuvuneen työn päältä pois. Helppoa! Suosittelen kokeilemaan, josko jostain rikkinäisiä saappaita saat ( tai pieniä ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi!! <3
   Täytyypä joku kerta tosiaan kokeilla noita kumppareita. Meinaan kans jostain kirppikseltä niitä käydä hakemassa ja testata, että minkälaisia niistä tulee. Hiukan tässä tekis mieli neidin pikkuruiset kumpparit käyttää tähän hommaan, mutta katsotaan nyt. Yhdet lasten vanhat kumpparit mulla on tuossa, kun en oo ihan varma, että onko niissä jo reikä. Ihan sellainen muistikuva, että joku olis sanonut, että ne päästää vettä sisään. Ne nyt ainakin meinaan kokeilla, mutta niissä on tosiaan karvavuori... Ehkä sillekin jotain keksin!! :)

   Poista