perjantai 8. toukokuuta 2015

Kevään lumiukkosoppakortteja
Kun ulkona on synkkä ja sateinen päivä, niin mieleen tulee syksy... Ja syksystä tottakai joulu!! ;) Meillä lapset pyöritteli päitään ja sanoivat, että äiti, etkö sä huomaa, että nyt on tulossa KESÄ, ei edes syksy ole vielä. Vaan minkäs sille mahtaa... Joulu on mielessä ympäri vuoden!! <3 Näitä lumiukkosoppakortteja oon tehnyt nyt valmiiksi, koska eipä sitten joulun alla ehdi mitään. Meillä ainakin joka vuosi on joulunalus ollu aivan täynnä ohjelmaa... Mieli aina tekee tehdä kaikkea, mutta ne vaan jää... Nyt on nämä kortit tehtynä, joten saan tästä pieniä muistamisia joillekin antaa. Viime vuoden lumiukkosoppapussit löytyy TÄÄLTÄ.
Sitten joulun alla taas kuvailen, kun oon saanut pussit täysin valmiiksi. Ihan vielä ei voi noita pusseja valmiiksi asti tehdä. :D Vois nuo vaahtokarkit ihan aavistuksen kärsiä. ;) Eikä taitaisi kaupoista löytyä karkkikeppejä. Sellofaanipussit jo ostin ja ajattelin, että pikkuhiljaa sitten niitä muitakin tarvikkeita ostelen. Eipähän tule sitten kerralla kalliiksi mitkään joululahjat. Nämä nyt ei kovin kallis investointi olekaan!

Oikein mukavaa toukokuista äitienpäivä viikonloppua jokaiselle piipahtajalle!! <3

4 kommenttia:

 1. Mullahan jäi viime vuonna blogin päivitys hyvin vähälle sen takia, että joulun alla on paljon puuhaa. Taitaa kesä olla parasta aikaa tonttuhommiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sun kanssa samaa mieltä!! :D Kesällä on niin paljon enempi sitä aikaa askarrella ja puuhailla. Kyllähän tuo valoisuuskin tietty tuo muutaman lisätunnin päiviinkin. Talvisin niin pimeetä, että ei jaksa kovin myöhään enään mitään puuhaillakaan. Mä just tuossa miehelleni sanoin, että missäs ne mun jouluiset askartelulehdet onkaan.... ;)

   Poista
 2. Tiiätkö että mä aion sun oppien mukaisesti tehdä opettajille kesäversion kirjesuklaista. Saa nähdä kuin mun käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi!! :) Kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta!! Mä oon tehnyt nyt kaikenlaisia versioita. Vauvakortteja ja onnittelukortteja. Laitathan sitten blogiisi kuvaa niistä? Kun olis kiva ne nähdä!! Ne on mun mielestä niin tosi kivat antaa lahjaksi. Ja on ainakin kauniimpi kuori, kun ihan tavallinen suklaa. Meidän neiti myös suunnitteli antavansa opettajalleen suklaakuoren. Sanoin, että voisi avustajalta vähän tiedustella, että mistä suklaasta ope tykkää. :)

   Poista