sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Lisää suklaakortteja


Vähän lisää sain tehtyä suklaakorttien kuoria. Näiden tekemiseen oon kyllä niin hurahtanut, että saas nähdä kuinka moni näitä tulee jouluna saamaan itselleen. :D Mutta lisäksi voi sitten laittaa niitä lahjakortteja. Sisäpuolelle saa tehtyä hyvin jonkunlaisen taskun, jonne voi pujottaa lahjakortin.

Paperikaupassa ei tällä hetkellä tietenkään ole myynnissä jouluisia papereita, joten nyt tulee vähän taukoa näihin jouluisiin. Sain tehtyä kyllä ison kasan myös onnittelukortteja, vauvakortteja ym. Heti, kun syksyllä rupee jouluaiheisia papereita löytymään, niin täytyy ostaa, että ehtii tehdä hyvissä ajoin ennen joulua. Muutama ystäväni ovat jo näitä kyselleet, että tekisinkö heille jouluksi. Tokihan mä teen!! <3

Mukavaa huhtikuun loppua jokaiselle, joka joulublogeja käy kurkkimassa!! <3

8 kommenttia:

 1. Todella upean näköisiä kortteja. Suostuisitko myymään muutamia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Näitä jouluisiako juuri haluaisit? Mulla ei ole joulupapereita enempää, joten ainakaan vielä en valitettavasti pysty myydä. :( Ilmoittelen sulle, jos saan haalittua jostain joulupapereita, että pystyisi lisää tehdä. :)

   Poista
 2. Hi hii, mäkin päivitin joulublogiani perjantaina. Käys vilasee. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs käydä kurkkimassa!! :) Kyllä se joulu vaan mielessä käy... ;)

   Poista
 3. Ihania kortteja. Suostutko myymään muutamia?

  VastaaPoista
 4. Johtuneeko tästä sateisesta säästä mutta joulu on piipahdellut mielessä täälläkin. Vai onko tämä se normaali tunne, joka tulee ja menee pitkin vuotta :D
  Kivoja juttuja sulla meneillään. Kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niinpä!!! :D :D En tiedä kanssa, että mistä se joulufiilis tulee. ;) Mutta ei tuo keli ainakaan kesästä muistuta... Kiitos paljon!! <3 On ollut ihanaa, kun on pystynyt jo jemmaan tekemään muutamia juttuja. Jos vaikka joku vuosi sais ihan oikeesti kaikille jonkun itse tekemän jutun annettua lahjaksi. :)

   Poista