perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukuun yhdeksästoistaMeidän suunnalla on saatu nauttia lumesta!!! <3 Voi sitä riemua, minkä se onkaan täällä aikaan saanut!! Lapset ovat niin innoissaan!! Pulkkamäessä ovat käyneet jo monta kertaa. Yhtenä päivänä oli takaterassilla variksen tai harakan jäljet. En osaa kyllä itse sanoa, että kumman jälkiä nuo ovat. Molempia tässä talon ympärillä pyörii kovasti. Ei parane jättää roskista ulkopuolelle kovin kauaksi aikaa. ;) Kokemusta siitäkin.... ;)

Niin se aika on vierähtänyt, että huomenna on koululaisilla joulujuhlat ja sen jälkeen alkaakin sitten joululoma!! <3 Ihanaa!! Mieheni on lomalla yhtä pitkän ajan, kun lapsetkin, joten me saadaan tänä vuonna nauttia pitkästä yhteisestä ajasta. Toivon mukaan joulupukki toisi lautapelejä, että saisimme niitä pelailla. Se on niin mukavaa aina porukalla. Ja uudet pelit ovat niin tervetulleita.

Ihmeitäkin on täällä ehtinyt tapahtua!! <3 Joku ihana ihminen oli ostanut lahjat meidän kaikille lapsille, itsellemme on täysi ihme, että kuka tämän ihanan teon on tehnyt. Salaisuudeksi varmaan jääkin, mutta niin kiitollinen ja iloinen olen lasten puolesta!! <3 Aivan ihana juttu!! Aamusta yksi ystäväni piipahti kylässä ja toi meille tuntemattoman ihmisen joulutervehdyksenä kaksi kassillista ruokaa. Ette usko kuinka olen iloinen!! <3 Meidän lapsilla on tänä vuonna herkkuja jouluna ihan yllin kyllin!!! Viime jouluna ei niin ollut ja tänä vuonna se on näiden ihanien ihmisten ansiota. Meistä on niin huolta pidetty, vaikka surua ja murhetta tänä vuonna onkin riittänyt meidän perheessä. Nämä asiat eivät ole päällimmäisenä mielessä, vaan iloinen ja kiitollinen mieli!! <3 Ihanaa, kun tuntemattomat ihmiset haluavat ilahduttaa!!

Loppuun vielä linkki Joulunlapsi pakettien jakelusta. Niin ihanaa nähdä lasten iloisia ilmeitä!! <3

http://www.joulunlapsi.fi/suuriseikkailu

Oikein ihanaa perjantaista iltaa kaikille!! <3


Tässä on keskiviikon kalenteriluukut. Joulusukista tuli joulusukat!! :D Hauska juttu!! Joulusukkien sisällä oli neidille ihana vaaleanpunainen vihko ja kynä. Nuorimmalle oli kauniin sini-vihreä sävyinen vihko ja kynä. Iso kiitos Muorille JOULU PIPARKAKKUTALOSSA blogiin!! Rekasta tuli lisää legopalikoita ja pian saadaan selville, että mitä siitä tulee. ;) Siskon kalenterista tuli karkkia, joka häviää aina ennen aamupalaa nuorimman suuhun.


Torstain joulusukista löytyi herkkuja!! Tuttifrutti karkkiaskit molemmille. Nyt ovat jo tyhjät askit.... ;) Hyvin maistui molemmille!! Kiitos paljon KIPA-78!!! Rekasta tuli paloauto kumi. Siskon kalenterista sirkusaakkoskarkki.


Tämän päivän luukut ovat tässä. Itse täytin tänään, taskarit on tuotu tuliaisina kirjamessuilta. Kaksi nuorinta ei niitä kyllä nähneet, koska ostettiin ne salassa. Ja onneksi hyvin onnistuttiin siinä hommassa! :) Rekasta tuli legopaloja, tuollaisia kummallisen näköisiä. ;) Siskon kalenterista tuli tarroja, mutta ne on jossain paremmassa tallessa jo. ;)

8 kommenttia:

 1. Meilläkin niiiiiin odotetaan jo lunta! Ja jouluaattoa...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans odotetaan tuota jouluaattoa ihan tosi paljon... ;) Isommat jo jaksaa suunnilleen odottaa, mutta nuorimman kanssa on kyllä haastetta. :D

   Poista
 2. Ja lisäyksenä edelliseen kommenttiin, että niin ihanaa kun olemassa ihmisiä jotka haluavat auttaa. Kaikkea ihanaa joulunalusaikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä, että niin ihanaa, kun löytyy ihmisiä, jotka haluaa ilahduttaa ihan vieraita ihmisiä!! <3 Kyllä niin hämmästellen meni eilinen päivä!!
   Oikein ihanaa joulunaikaa myös teille!! <3

   Poista
 3. Joulunaika on täynnä pieniä ja suuria ihmeitä. <3

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja on nyt teille suotu ja ihan ansaitusti. Hauskaa viikonloppua ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3
   Kyllä niin ihmeissämme olemme olleet!! Mutta kyllä ollaan iloisia ja kiitollisia!! Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!! :)

   Poista