tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukuun kuudestoistaTänään on vähän enempi tämmöinen kuva painotteinen postaus. :D Tänä iltana tuli tuo yläkuvassa oleva kukkalähetys meidän oven taakse. Tiesin kyllä odottaa tätä, koska mieheni yksi asiakas joka joulu muistaa meitä toinen toistaan upeammilla kukka asetelmilla. Itse vähän jännitän aina, että mahtaako sieltä tulla hyasintti, mutta ei onneksi tullut. Aivan mielettömän ihana joulutähti-sypressi asetelma. Niin kaunis!! <3
Yksi ystäväni kävi tuomassa kauniit kynttilät ja suloisen pienen enkeli piparkakkumuotin. Jos vaan neiti vielä toisen kerran leipoo, niin näitä kuvioita kyllä testataan. Niin moni on meitä muistanut tässä joulun alla. Ihania muistamisia tullut. Lasten fysioterapeuttikin muisti sekä koko perhettä että neitiä sitten vielä erikseen. Hänelle me vietiin mummon kutomat villasukat, koska neiti ehdottomasti halusi juuri ne. ;) Sekä mun tekemä pellavasydän. Kanteleopettaja sai jämälangoista tehdyt villasukat ja hänelle sanoin, että jos ei ole hyvän kokoiset, niin saa vaihtaa toisiin. Oli kuulemma juuri hyvän kokoiset ja oli hänellä jo eilen jalassa. :) Myös lumiukkosopan sai ope sekä mukin.
Tänään meillä vaihtui alakerrassa lähes kaikkien huonekalujen paikka. Mieheni sen hoiti suurimmalta osalta ja isot pojat auttoi vähän ja itse järjestelin sitä sälää, mitä löytyi... Hiljakseen kun tein, niin jaksoin suht hyvin. :) Ja mukavaa se on jotain pientä tehdäkin. Sen verran mainitsen, että lääkäri kirjoitti 5 vko:n sairasloman, joten nyt sitten kotoillaan, eikä edes yritetä töitä etsiä. Joka päivä olen nukkunut päiväunet, pientä univelkaa. Mutta nyt on sänky laitettu eri paikkaan ja tässä oli ennemminkin parempi nukkua, joten eiköhän tämä unikin tästä parane. Ja nuorimman sänky on nyt meidän sängyssä kiinni... Joten ei tartte seilata missään öisin, vaan voi rauhotella tähän hänet tarpeen tullen. Nyt siis näyttää ja tuntuu paremmalta!! <3
Ei ole enään montaa yötä aattoon.... Jännitys senkun kasvaa. ;)

Oikein mukavaa tiistai-iltaa ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3


Tässä lauantain eli 13.12. päivän luukku. Neiti sai ihanan pienen vihkon ja huulipunakumin. Huulipunakumia on kauan jo toivonut ja nyt sen sai!! <3 Nuorin sai upean Turtles vihkon. Näille vihkoille meillä on aina käyttöä, kun niin ahkerasti piirrellään.
Lämmin kiitos Redrose JOULUN MIELTÄ BLOGIIN!! Nyt en sitten tiedäkään, että mitä rekka kalenterista tuli ja siskon kalenterista tuli karkkia. :)


Sunnuntain luukut eli 14.12. Nuorin sai rekkakalenterista paloauto kumin. Joulusukasta hän sai TuttiFrutti askin sekä salmiakki tikkarin ja Muumi-tikkarin. Neidin sukasta löytyi salmiakki tikkari sekä salmiakkiaski. Ovat neidin ihan lemppareita!! :) Lämmin kiitos Nallelle PEIKKOPOJAN ELÄMÄÄ BLOGIIN!!


Maanantai 15.12. kalenteriluukuista löytyi seuraavia juttuja. Joulusukista neiti sai hedelmäaakkoset pussin. Nuorimmainen sai Pikku Myy askin, jota ei ehditty kuvata, kun se oli jo hävinnyt tässä kohtaa... Sekä Muumi rusina-omena askin. Rekkakalenterista tuli TuttiFrutti karkkeja sekä pari lego osaa. Ja kyllä rupee olemaan niin jännittävää, että mikä ihme siitä lopulta syntyy, kun kaikki palikat on saatuna... ;)
Neidin luukusta kiitos Redrose JOULUN MIELTÄ BLOGIIN
ja
nuorimman luukusta kiitos TEALLE!!!


Tässä sitten tämän päivän luukut. :) Joulusukasta tuli neidille rusina aski, jotka pääsivät neidin mukana kouluun evääksi. Oli tosi sopivalle päivälle, kun tämä tiistai on ainoa pitkä päivä neidillä ja eväitä tarvitaan. Nuorimmainen sai sukasta hedelmäaakkospussin. Rekkakalenterista tuli Toy Storysta tuttu ukko, joka on magneetti.
Neidin luukusta kiitos KIPA-78
ja
nuorimman luukusta Redrose JOULUN MIELTÄ BLOGIIN!!!6 kommenttia:

 1. Hei! Luin vasta äsken aiempia postauksiasi ja tuosta teidän lastenne tilanteesta. Kovasti voimia sinne ja hyvä juttu tuo sairasloma, joka mahdollistaa edes hiukan lepoa arjen keskellä. Toivottavasti kohta tulisi teille helpompi kausi unien suhteen; jo yksikin hyvin nukuttu yö tekee ihmeitä aikaan. Itsellä ei ole omakohtaista kokemusta reumasta, mutta seuraan läheltä perheitä, jotka painiskelevat tämän sairauden kanssa ja mm. juuri noiden huonosti nukuttujen öiden vuoksi. Toivottavasti olette saaneet niihinkin apuja.
  Sinulla on myönteinen asenne kirjoittaa ja löytää arjen keskeltä pieniä ihanuuksia "helmiä"; säilytä se piirre:) Leppoisaa joulun aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kauniista kommentistasi!! <3 Kyynelsilmin luin kirjoitustasi. Ihana saada tuollaista palautetta!! Olemme yrittäneet kaikista pienistäkin jutuista etsiä niitä positiivisa ja iloisia asioita. Paljon löytyy kuitenkin niitä asioita, mistä saa olla kiitollinen ja mitkä on hyvin. Joskus arki ottaa enempi voimia, mutta onneksi silti hyvin tässä eteenpäin mennään.
   Kipu on sellainen, mitä on rankkaa seurata vierestä, kun mitään ei voi tehdä. Henkinen paine on silloin itsellä kova. Onneksi on ollut niitä hyviäkin kausia, joista ollaan saatu iloita!! <3
   Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle ja kiva, kun kävit blogissani!! <3

   Poista

 2. Olá amiga, hoje quero agradecer a Deus pelo dom da sua vida, e desejar a você e sua família
  um feliz e santo Natal, cheio de saúde e alegria!!!
  Que seu coração esteja preparado para receber o Menino Deus!!!
  Um grande abraço, Marie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi!! <3 Kiva, kun kävit täällä vierailulla!! Toivottavasti saat nauttia joulunajasta. Siunattua joulunaikaa myös sinulle!!

   Poista