sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukuun kahdeskymmenesensimmäinen


Me oltiin tänään kahden nuorimman kanssa seurakunnan joulujuhlassa. Siellä pääsin laulamaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna joululauluja porukalla. Oli tosi ihanaa!! En etsi valtaa loistoa laulu sai tänään jotenkin uuden merkityksen. Se vaan tuntui erilaiselta. Ehkä syynä oli sekin, kun juuri ennen juhlaan lähtöä katsoin videon, jossa Joulun lapsi lahjoja jaettiin Romaniassa. Olivat käyneet talossa, jossa sika sekä ihmiset asuivat melkein saman katon alla. Puhutteli kyllä! Itse niin kiitollinen siitä, että meillä on täällä kuitenkin lämmin koti ja saadaan nauttia joulun ajasta porukalla. Mutta kuinka iloisia ja onnellisia ne lapset olivat, kun paketin käteensä saivat!! <3 Tuossa joululaulussa kun on sanat: " Luo köyhän niinkuin rikkahan saa, joulu ihana! Pimeytehen maailman tuo taivaan valoa! Sua halajan, sua odotan, sä Herra maan ja taivahan. Nyt köyhän niinkuin rikkaan luo suloinen joulus tuo!"


Tämä video ei ole se, mitä tänään itse katselin, mutta kyllä tästäkin välittyy se lasten riemu!! :) Neidin kummisetä on jakamassa lapsille paketteja ja ne menee ihan oikeesti todella tarpeeseen ja varmasti perille. Ensi vuonna sitten taas uudestaan!! Pikkuhiljaa pitkin vuotta näitä tavaroita meillä ostetaan ja lasten kanssa mietitään, että mistä ne lapset siellä tykkäisi. Ihanaa katsella, kun lapset laittaa lämpimän pipon päähän!!


Tässä tämän päivän joulusukkien sisältöä. :) Neiti sai aivan ihania Helinä-Keiju kiiltokuvia!! Kuva on tosi onneton, mutta kauniita kimaltelevia keijuja niissä on. Nuorimmainen sai Muumi-tikkarin, josta ihme kyllä sain oikein kuvan otettua. ;) Kiitos paljon Jouluemolle JOULUISTA ILOA blogiin!! Siskon kalenterin tarrat saatiin tänään vihdoin kuvattua. Rekasta tuli iso kasa lego palikoita, mutta ne on jo jemmassa...


Rauhallista neljättä adventtisunnuntaita!!

2 kommenttia:

  1. Kyllä kenkalaatikkoprojekti on todella tärkeä asia: sen myötä moni pikkuinen ja muista lahjoista osaton saa edes kerran elämässään kokea suurta iloa ja riemua. Jeesus jokaista paketinsaajaa ja hänen läheisiään siunatkoon.

    Onnellista joulunaikaa myös Sinulle ja perhellesi!

    VastaaPoista
  2. Niin samaa mieltä!! On niin hienoa, kun tavoitetaan lapsia ja siinä sivussa aikuisiakin. On niin ihanaa nähdä lasten ilo ja riemu noissa videoissa ja kuvissa mitä Joulun Lapsi sivuille on päivitelty.
    Ihanaa joulunaikaa myös sinulle!! <3

    VastaaPoista